От «Позитано» до края на света

От «Позитано» до края на света
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    20.02.2022
  • Share:

Тази седмица се разбра, че България е излязла с призив Европейският съюз да разшири санкциите срещу Русия, наложени ѝ заради възвръщането на Крим. Нашето Министерство на външните работи отколе е првърнато в свърталище на женоря, опитващи се на всяка цена да блеснат със своята некомпетентност. Завалийките, дори не умеят да се направят по-красиви, когато застават пред камерите, за да прочетата написаните от господарите текстове.

Срамно е празнословието на слугинчетата... Ала в тази история има още един противен елемент – мълчанието на БСП. Бидейки членове на сегашното правителство, уж социалистите носят пълна отговорност за неговите действия. А няма съмнение, че сегашните безразсъдни действия на политиците, ще се окажат пагубни за населението на територията BG.

Вероятно сградата на «Позитано» 20 е превърната в развъдник на щрауси, щом иначе разговорливите ѝ обитатели не реагират на заплахите и клеветите, отправяни срещу нашите освободители. Макар че и без излишни обяснения е ясно кому симпатизират онези. Те не правят нищо, за да възпрат въвличането на страната ни в позорната антируска кампания. Вместо да организират широка обществена кампания за обявяването на неутралитет, неблагодарниците подкрепят войната.

Колко трябва да си паднал, че да другаруваш с неонацистите, извършили преврата в Киев?! Убийствата и гоненията на несъгласните с режима им са нещо незначително... По официални данни от 2014 година насам в резултат на атаките на украинската армия срещу населените пунктове в Донбас са загинали най-малко 2500 мирни жители. Постоянно намират масови гробове. Но хората, защитаващи живота и честта си, не заслужават внимание!... Сега е престижно да се прегръщаш с техните убийци и да ги въоръжаваш. Мръсно е нашето време, негодниците ни налагат своята правилност.

 

Гъвкавите политици от БСП за сетен път доказаха, че са готови да жертват нашата родина в угода на господарите, без значение какви са те. Днес се кланят на малоумния Байдън и на джендърите от Брюксел... А утре... Най-добре е да почнат отсега да учат турски. Защото тяхната реалност не отменя истинските опасности.

 

 

Николай Нилолов

Станете почитател на Класа