Риалити герой с гнусен коментар за презапасяването с тоалетна хартия

Бившият футболист и риалити герой Ваня Джаферович също недоумява защо е цялата тази небивала истерия с презапасяването с... тоалетна хартия. Той обясни в социалната мрежа как, докато е бил в Сървайвър, е "оцелял" без санитарно-хигиенния продукт в продължение на два месеца. 

Благодарение на личния си опит Джаферович си позволява и да даде съвети как можем да вършим работата без тоалетна хартия.

 

"Наистина не разбирам тази истерия със запасяването с тоалетна хартия.

Абе, хора, искам да ви кажа нещо. Срал съм два месеца, когато бях в Сървайвър, без тоалетна хартия. Не е кой знае какъв проблем. Сега ще ви разкажа и ще ви дам няколко съвета.

Първите дни е странно, докато не свикнеш. Чудиш се как да го направиш, търсиш всякакви други заместващи приспособления. 

 

http://static.blitz.bg/documents/editor/1584196324739dcc.jpg

Ще ви съветвам да не използвате листа и разни други растения. Г**ът е много чувствителна част от човешкото тяло и често се получават обриви. Не желаете това да се случи, повярвайте ми.

Стигнах до заключение, че най-лесно ще стане с пръстите на ръката.

Използвайте три пръста, показалец, средния и безименния. Не пробвайте с два пръста само. Ще стане мазало и от двете страни на г*зните ви бузи и ще трябва да използвате цялата си длан (не, че е проблем, но няма смисъл да хабите цялата си ролка... ъъ ръка).

 

Във вашия случай, за разлика от ситуацията, в която бях аз, мивката ще е до вас и след като свършите работа, ще имате възможност да измиете ръцете си със сапун (поне 20 секунди, не заради другото, а заради коронавируса).

Аз трябваше да отида до океана, да търкам с пясък, колкото се може повече, и пак се усещаше, един-два дни, неприятно такова, полунасрано. Ама и това се свиква, повярвайте ми.

 

 

А и всички сме в карантина сега. Кой ще ви мирише ръцете, ако остане малко ухание?

Но да се върна на идеята ми. По този начин ще спестите едни кинти и ще можете да се запасявате с неща, от които наистина имате нужда, като например - захар, олио, брашно, кренвирши и леща. Бъдете разумни...".

 

Станете почитател на Класа