ББЦ няма да участва в кабинет с Борисов премиер

Поставям си персонална цел - в кампанията ние да покажем, че можем да бием ДПС, че вълната анти ГЕРБ, която ще я има на тези избори, ще се канализира в нас. Няма да участваме в правителство, което да излъчи Бойко Борисов за премиер.

Това обяви лидерът на България без цензура Николай Бареков по време на пресконференция, на която представи основните моменти от управленската програма на ББЦ.

Предвид контактите си които има в Европа, той обори лъжата на Бойко Борисов, че едва ли не Германия искала той да се върне като министър-председател на България.

Сигналите на Европа са, че Борисов не трябва да е премиер на всяка цена. Няма разумна политическа сила, която да иска да подкрепи Борисов за премиер, отбеляза лидерът на ББЦ.

По думите му, няма разумна партия, която да даде рамо на идеята осъденият на 4 години затвор Цветан Цветанов да бъде вътрешен министър, а скандално уволненият от ГДБОП Станимир Флоров да е главен секретар на МВР.

Да приемем Ваньо Танов за шеф на митниците е неразумна катастрофа, изтъкна още Николай Бареков.

Той отбеляза, че след изборите непременно трябва да има нови началници на БНБ, Митниците и в полицията, но да не се предлагат имена като Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

нашето условие е да има Министрество на демографията и миграционните въпроси което да бъде оглавено от човек от ББЦ, за да сложи ред и баланс на хората, които влизат и излизат от България.

Нашият центристки национализъм включва образование и социално приобщаване на населението, подчерта Николай Бареков, като добави че има много българи в Молдова и Украйна, които трябва да бъдат приобщени към българската нация.

Станете почитател на Класа