РЗС с нов Политически съвет

РЗС си избра нов Политически съвет, съобщиха вчера от партията след заседание на Управителния си съвет. Заместник-председатели остават Атанас Железчев, Димитър Абаджиев и Атанас Семов. За организационен секретар на РЗС е преизбран Тодор Великов. За членове на Политическия съвет на партията са избрани: Надежда Тодоровска – досегашен член и зам. генерален директор на БЧК, Георги Стоянов – досегашен член, ръководител на отдел „Национална координация”, Живко Темелков – досегашен член и международен секретар на РЗС.
Новите лица в Политическия съвет са юристът Слави Филипов, адвокатът Велислав Величков, който е и председател на Политически клуб „Нова десница”, както и бившият главен секретар на МВР ген. Илия Илиев. Ген Илиев беше мажоритарен кандидат на РЗС в Плевен.
Новият състав на Политическия съвет е приет с пълно мнозинство. „Това е екип, който изгради сегашния образ на „Ред, законност и справедливост” и който има огромната отговорност да води политиката ни като единствената партия, която сама проби бариерата на досегашното статукво”, заяви председателят на РЗС Яне Янев.

Станете почитател на Класа