Кадиев очаква мръсна кампания в столицата

Очевидно кампанията ще бъде мръсна по начина, по който започва. Очевидно ще се води между мен и Бойко Борисов. Очевидно г-н Борисов ще играе ролята на лошото ченге, а Фандъкова ще пърха с мигли около него. Това каза при откриването на предизборния си щаб вчера кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев.
„Кому е нужна такава некоректна кампания? Как така бях много добър, когато ползваха моите критики към предишното правителство, а сега заявяват, че съм бил един от всички? Как така бях добър, когато г-жа Цветелина Бориславова идваше при мен да иска сметките на НАП да бъдат в СиБанк, а сега, видиш ли, изведнъж съм лош? Как така бях добър, когато защитавах Тошко Тодоров, експерт на ГЕРБ, а сега не съм?”, попита още Кадиев.
Кандидат-кметът на БСП обеща, че ако бъде избран до три месеца ще бъде решен транспортният проблем на София, а в рамките на следващите две години няма да има бездомни кучета в града.
Кандидатурата на Йорданка Фандъкова за кмет на София е самостоятелна и ще бъде регистрирана в Общинската избирателна комисия като кандидатура само на ГЕРБ. Това заяви вчера председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Малина Едрева. Очаква се до ден или два основният претендент за кметското кресло Йорданка Фандъкова да обяви приоритетите си.


Коалиция „Зелените“ издигна Валентин Симов

Коалиция „Зелените” издига за кандидат-кмет на София вчера Валентин Симов. Симов е завършил политически науки с публична администрация. Той обясни, че някои от приоритетите му са зелената система и въвеждането нови източници за енергия. Валентин Симов съобщи, че ще работи и за решаване на проблемите на сметосъбирането.

Станете почитател на Класа