САЩ хуманно и демократично убиват хора- Костадин Костадинов

САЩ хуманно и демократично убиват хора- Костадин Костадинов
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.04.2024
  • Сподели:

Лидерът на «Възраждане» Костадин Костадинов, не само, че не се поддаде на провокационните въпроси на Цветанка Ризова, но и успя да  й обясни кой е агресорът. Защото не може да има двойни стандарти, и добри и лоши агресори. Много е «модерно» Русия да бъде наричана агресор, но ако се погледнат фактите, агресор всъщност е САЩ. Но на тях никой не им налага санкции, още повече, че някой въобще се плашат да наричат нещата с истинските им имена. И ако САЩ убиват невинни сирийци на тяхна територия това е прилично, а когато Русия защитава своите хора от обстрели- това е агресия- според Цветанка Ризова например.

 


САЩ хуманно и демократично убиват хора- Костадин Костадинов

 

Не Русия наложи санкции на България, България наложи санкции на Русия. Не Русия забрани на български самолети, започва да обяснява Костадинов…тя прекъсва нетърпеливо и опитва да вмъкне стандартната фраза за агресор и да убеди Костадинов в това, а той й връща въпроса:
— агресор къде?
И тя — в Украйна.
Костадинов: Искате ли и да Ви кажа в колко точно държави в момента Съединените Американски Щати са агресор. На територията на която те са окупирали 10 % от територията на Сирия, на която имат свои войски и редовно бомбардират. Защо не наложим санкции на САЩ, госпожо Ризова?

 

 

 

 

 

A.Z

България ZOV

Станете почитател на Класа