Волен Сидеров иска 30% съкращения в администрацията

За да се закърпи бюджетът, могат да се направят съкращения в администрацията, каза вчера пред Нова телевизия лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. „Изчислявали сме, че ако се съкрати с 30% администрацията, това ще освободи един ресурс от около два–три милиарда лева”, добави той.
Връзките на Алексей Петров с израелското посолство са били свързани с проституция, каза още Сидеров, който е и председател на комисията за контрол на ДАНС. По думите на Сидеров бившият съветник в ДАНС бил „услужлив“. Сидеров, който изиска кадровото досие на Петров, обясни, че то представлявало „едни сводки“. Бившият елитен командос бил назначен в НСС по предложение на някогашния шеф на службата ген. Атанас Атанасов.
Във връзка с кандидатите за президентските избори лидерът на „Атака” коментира, че тези избори са част от цялата стратегия – успешен мандат, успешна реформа, постигане на успех за България. На въпрос, дали „Атака” ще подкрепи министър Цветан Цветанов като евентуален кандидат за президент, Волен Сидеров каза, че ГЕРБ трябва да поиска такава подкрепа. „Атака” е в състояние да издигне свой кандидат, добави още той.

Станете почитател на Класа