Холи Бери и Синди Крауфорд избраха крокодилската кожа

Холи Бери, Джулиан Мур и Синди Крауфорд вече направиха заявки за нови чанти за есента. Верни на вкуса си, прочутите красавици пак избраха Marcello Pochette, които вървят на цени от 740 евро нагоре! Моделът, който тепърва се лансира, се предлага в няколко разцветки със задължителния монограм на марката. Въпросът е защо точно тази чанта, твърде голяма на пръв поглед, е привлякла вниманието на звездите? А не да кажем, някое бижу на „Долче и Габана“ или на „Кристиян Диор“, което по-скоро украсява нежната китка на дамата, отколкото да й служи като чанта?
Отговорът е прост - Marcello Pochette на Cartier съчетава стила, елегантността, удобството и красотата. Освен това чантите могат да се купят само в определени магазини, което ги прави по-трудно достъпни. А това означава, че при публични изяви звездите няма да имат конкуренция.
Много често сдобиването с този аксесоар, произведен в ограничено количество, представлява преодоляване на море от препятствия. За робините на ексклузивните чанти обаче тези усилия са в реда на нормалното. Купуването на чанта от специална серия в ограничено количество става, на първо място, чрез записване в списък. Следва дълго чакане и многобройни телефонни обаждания, за които е необходимо волско търпение.
Надпреварата за чанти от рода на Marcello на Cartier, от които са реализирани само сто бройки, наподобява участието в суперлотария. И какво от това, че цената на една подобна чанта е като наем за най-скъп апартамент в центъра на Милано.
Холи Бери, прочута с готовността си да експериментира в модата, е особено придирчива към чантите. Тя се сдоби с три броя от новата Marcello на Cartier – в бежово, черно и червено. Джулиан Мур пък си достави пълната колекция, защото иска да е спокойна за цялата година – ще мени чантите според тоалетите и сезона. Капризната Синди Крауфорд също заръча няколко броя от новата серия на Marcello.
Предимствата на тези чанти са, че са подходящи за всяка възраст – както за млади момичета, така и за дами над 50-те. Формата е класическа, съчетана с модерния дълбок профил. Вътре има място за всичко – освен за козметичните торбички, очилата, големия флакон дезодорант, чантата може да побере и чадър. Новата серия предлага и една глезотия – чанти от крокодилска кожа и в цвят питон, които ще бъдат в продажба от октомври.

Станете почитател на Класа