Методът Сакума в 5 минути на ден Кеничи Сакума

Методът Сакума в 5 минути на ден  Кеничи Сакума
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.06.2023
  • Сподели:

Какъв е този удивителен режим, прилаган от японските топмодели? Кеничи Сакума разбулва тайната на идеалната фигура в своята не по-малко удивителна книга, от която са реализирани над 2 000 000 екземпляра!

 

 

 

Методът Сакума в 5 минути на ден“ (превод: Надя Баева, 104 стр., 20 лв.) не е режим, ориентиран единствено към модели и спортисти. Кеничи Сакума помага на над 4000 жени годишно. Общо повече от 30 000 жени са постигнали идеалното за тях тяло за извънредно кратко време. Благодарение на опита си той може мигновено да „сканира“ тялото на всеки клиент и да прецени какво трябва да направи, за да подобри външния си вид.

 

 

 

Кеничи Сакума е успешен треньор на международни супермодели и знаменитости. С разработения от него метод Sakuma Full Body клиентите му се сдобиват със стройна фигура само с 4-5 минути упражнения на ден. Ето какво споделя той:

 

 

„Преди година, след като беше само за две седмици на режима за идеална фигура, моя клиентка модел се освободи от тлъстините в долната част на корема си и в ръцете между лактите и раменете, нещо, което преди това не ѝ се бе удавало да постигне. В резултат на това тя спечели „голямата награда“ от топконкурсите за красота и подхвана кариера като модел на прочути марки. При друг случай баскетболистка дойде при мен за съвет как да стане модел. Тялото ѝ бе оформено от спорта и беше съвършено различно от тяло на модел. Въпреки това тя свали 10 килограма и осъществи своята мечта.“

 

 

 

Преди да поставите целите си за сваляне на килограми, трябва да обмислите още нещо: какво искате да правите, като отслабнете? Какви промени в ежедневието си желаете да внесете? Да си зададете тези въпроси е от критично значение за успеха на режима ви. Ако единствената ви цел е „Искам да сваля 3 килограма“, след като я постигнете, ще се отпуснете и ще се върнете към предишния си начин на хранене. Накрая може да се озовете с повече килограми от тези, с които сте започнали.

 

 

 

 

 

 

Консултант японист: Маргарита Укегава

 

 

 

 

 

 

 

0гхгбббн

 

 

 

 

 

Кеничи Сакума - „Методът Сакума в 5 минути на ден“ (Откъс)

 

 

 

 

Какъв е този удивителен режим, който моделите желаят да остане в тайна?

Преди година, след като беше само за две седмици на Режима за идеална фигура, клиентка модел се освободи от тлъстините в долната част на корема си и в ръцете между лактите и раменете, нещо, което преди това не ѝ се бе удавало да постигне. В резултат на това тя спечели „голямата награда“ от топконкурсите за красота и подхвана кариера като модел на прочути марки. При друг случай баскетболистка дойде при мен за съвет как да стане модел. Тялото ѝ бе оформено от спорта и беше съвършено различно от тяло на модел. Въпреки това тя свали 10 килограма и осъществи своята мечта.

Но разбира се, това не е режим, ориентиран единствено към модели и спортисти. Една клиентка свали теглото си от 68 килограма на 46, помагал съм на много обикновени жени да постигнат целите си по отношение на желаното тегло. Служителка вофис, вече прехвърлила трийсетте, дори премина към кариерана модел, след като бе следвала режима. И най-хубавото е, чеслед това не си върна килограмите.

Помагам на над 4000 жени годишно. Общо повече от30 000 жени са постигнали идеалното за тях тяло за извънредно кратко време. Всичко това показва, че режимът

действа при всички. По време на работата ми в топ фитнесклуб бях водещ треньор и по отношение на броя на клиентите,и по продажби сред всички треньори от над 200 фитнес клубав Япония.

Благодарение на опита си мога мигновено да „сканирам“тялото на всеки клиент и да преценя какво трябва да направи, за да постигне силно подобрено тяло.

Сега съм „оформител на тела“ за модели, знаменитости и представителка на Япония в три топконкурса закрасота: „Мис Свят“, „Мис Интернешънъл“ и „Мис Вселена“.Вие също можете да имате тяло с идеално балансирани пропорции като тях, като просто правите упражнения по пет минути дневно.

Можете да постигнете идеална телесна форма,като просто правите упражнения попет минути дневно

Когато правите упражнения за отслабване, най-важното,което трябва да се помни, е, че всъщност „повече не означаванепременно по-добре“. Преди три години тренирах жена, коятомразеше физически упражнения. Но макар да ги правеше самодва пъти седмично за по-малко от десет минути, можа да свали с режима 20 килограма в рамките на половин година. Товаможе да звучи изненадващо, но за мен е естествен резултат.Ако фитнес програмата е изтощителна, повечето хора скоро сеотказват. Нещо повече, изпълняването на погрешни физическиупражнения може да доведе до намаляване на мускулната маса.

Критичната задача във всяка успешна диета е да коригирате„навиците на тялото“.

Петминутна сесия е достатъчна да промени навиците ви. Тази кратка и лесна програма, която ще ви покажа, енай-бързият начин да се сдобиете с идеално тяло.

Когато създадох Режима за идеална фигура, използвахнаученото по време на работа с агенции за модели, при което помогнах на много момичета и сведох важните пунктове донай-основното. В резултат на това прокарах най-бързия път доизвайването на стройно и красиво тяло.

Няма абсолютно нищо трудно в този режим.

Като изпълнявате сесия от пет едноминутни упражнения,тялото ви трескаво ще започне да изгаря мазнини, дорида не промените друго в начина си на живот, и ще станетепо-стройни, като започнете с корекция на упоритите заоблености.

С напредване на времето ще се сбогувате с онези неподатливи тлъстинки, които лесно могат да създадат комплекс на всеки. Не само това – ставите ви ще станат по-гъвкави и излишнитемазнини ще изчезнат, вследствие на което ще станете по-слабии стройни.

Какъв по-добър момент от сегашния да започнете с това?

Обещавам ви, че едва след две седмици ще видите удивителни резултати.

 

 

 

 

 

За представяне на книгата по радио и телевизия Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (Анна Лазарова, 884 977 027)

За допълнителна информация, откъси и други материали - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  (Юлия Петкова, 899 330 444

За получаване на книгата по куриер или от книжарницата на ул. „Иван Вазов“ 36 - colibribooks@colibri.bg(Деси Димитрова, 885 425 562

 

Станете почитател на Класа