Предстоящи събития в страната за 3 август

София.
От 10.30 часа в централата на БСП на ул. „Позитано” 20 в София ще се проведе пресконференция по актуални политически теми с участието на Сергей Станишев, Янаки Стоилов и Петър Мутафчиев.

* * *
София.
В 11.00 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Веселин Георгиев.

* * *
София.
В 11.00 часа в централата на ДСБ на бул. „Витоша” 18 ще се проведе извънредна пресконференция на партията.

* * *
София.
В 11.00 часа в 55 СОУ „Петко Каравелов“, ул. „Дъбница” №3, район „Студентски” ще се проведе пресконференция с участието на зам.-кмета на София Ирина Савина.

* * *
София.
От 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на тема „Ангажиментите на държавата за решаване на проблема с начина на получаване на лекарствата по Наредба №17 и Наредба №1. Съвместните дейности за решаване на проблемите на членовете на двата съюза”. Ще участват мл. лейт. о.з. инж. Петър Велчев – председател на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите (СВВП) и д-р Тодор Анастасов – председател на Съюза на ветераните от войните в България (СВВБ).

* * *
София.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България.

* * *
Бургас.
В 13.00 часа пред централния вход на SPIRIT of Burgas (входа за Централен плаж Бургас) ще се проведе пресконференция за откриването на петото издание на фестивала.

* * *
Бургас.
В 16.00 часа в Морската градина министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов и заместник-министър Зорница Русинова ще се включат в кампанията на ЕК „Младежта в движение”.

* * *
Варна.
В 11.00 часа в Областния информационен център, („Козирката”) ще се проведе среша на министър Томислав Дончев с кметовете от 12-те общини на Варненска област и областния управител Данчо Симеонов във връзка с планирането на следващия програмен период.

* * *
Варна.
От 17.30 часа в Ларгото до хотел „Черно море” ще бъде открита Алея на книгата.

* * *
Варна.
В 13.30 часа в зала „Варна” на общината ще се проведе Пресконференция за обявяване на резултатите от мониторинговото изследване на удовлетвореността на населението от местната власт, поръчано от гражданско движение „Днес” и извършено от социологическа агенция ЕСТАТ.

* * *
Карнобат.
От 11.30 часа на изхода на Сунгурларе министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и инж. Илиана Захариева, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, ще открият 12 км от рехабилитирания път III-705 Сунгурларе – Мъдрино.

* * *
Пловдив.
В 12.00 часа на Бензиностанция ОМV- на бул. „Мария Луиза” ще се проведе интеграционен турнир по канадска борба за хора с увреждания „Воля за победа 2012”.

* * *
Самоков.
В 15.00 часа в сградата на община Самоков министър Нона Караджова и кметът на община Самоков ще подпишат договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Костенец Самоков.

* * *
Шумен.
От 14.00 часа в къщата-музей „Панчо Владигеров” в Шумен ще се проведе пресконференция на Председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева, почетният председател Анастасия Димитрова-Мозер, зам.-председателят Георги Каркъмов и Петър Атанасов, председател на областната организация в Шумен.



http://focus-news.net/?id=n1682392



Станете почитател на Класа