Откриха обезобразения труп на варненски бизнесмен

48-годишен бизнесмен е открит мъртъв и обезобразен в дома си в град Аксаково, близо до Варна. По информация на спешна помощ, от лицето на Борислав Енев липсвали цели части, а тялото му било затиснато от огромно стъкло, съобщи Нова телевизия.

Засега оттам не уточняват категорично дали има данни за убийство. Според шефа на Спешна помощ, д-р Мая Рашева, обаче гледката била потресаваща и като след истинска касапница.

Съседите на улица „Марциана" в Аксаково не са чули нищо, твърдят, че не познават добре мъртвия бизнесмен, но бил тих човек.

„Строят там горе към Игнатиево, бадеми там имаше. Казват, че те строели там, 15 декара земи били купили", заяви Димитър Жеков, съсед на убития.

Мъртвият Борислав Енев е строителен предприемач, занимавал се с недвижими имоти и търговия със земеделска земя.

48-годишният варненски бизнесмен Борислав Енев, който беше намерен мъртъв в дома си в Аксаково, е бил убит, гласи заключението след извършения оглед, съобщи Владимир Чавдаров - окръжен прокурор на Варна.

Чавдаров уточни, че се работи по всички версии, свързани с убийството, но как точно е било извършено то, ще стане ясно след приключване на съдебно-медицинската експертиза. Борислав Енев е съсобственик на фирма за недвижими имоти, свързана със съдебни спорове.

Разследването по случая продължава

Станете почитател на Класа