Никол Кидман била в шок след раздялата с Том Круз

Десет години след развода си с Том Круз, Никол Кидман най-накрая разкри пред списание DuJour как се е чувствала тогава. Тя разказва, че изпаднала в стрес от раздялата, тъй като вярвала, че съвместният им живот е бил „перфектен”.

Двамата актьори се срещат на снимачната площадка на през 1989 г., а година по-късно се женят и осиновяват две деца. Бракът им издържа 10 годишни преди Том Круз да реши да сложи край на връзката им през 2001-а, позовавайки се на „непреодолими различия”, а Никол Кидман е шокирана.

Ето какво споделя актрисата: „Бях напълно поразена. Влюбих се лудо, страстно в Том и бях готова да отида на край света за него. Живеехме в един балон, само ние двама. Станахме много зависими един от друг... (поне аз мислех така) и съвместният ни живот беше перфектен. Отне ми много дълго време да се лекувам от шока след раздялата ни”.

Кидман, която е 23, когато се омъжва за Круз, а сега е 45, казва, че най-трудната част е била, че е загубила най-добрия си приятел. „Осъзнах, че не искам да бъда сама. Исках отново да се влюбя, но не бях сигурна, че мога”, споделя тя.

Животът се променя за Кидман през 2006 г., когато се омъжва за Кийт Ърбън и имат две деца с него. „Животът ми се промени. Той е чудесен и грижовен мъж и ме кара да се чувствам сигурна. Не обичаме да сме разделени”.
 

Станете почитател на Класа