Дженифър Анистън се опитва да забременее с древна терапия

Актрисата Дженифър Анистън се опитва да стимулира своята плодовитост с древна азиатска терапия.

Преди няколко дни звездата се появи на бляскаво събитие с грозни петна по гърба, причинени най-вероятно от вакуума, който е присъщ за терапия с вендузи. Анонимен източник разкри пред списание "Грация", че 44-годишната актриса се опитва да стимулира своята фертилност с древната азиатска практика.

Според него Дженифър изпробва различни естествени начини да увеличи шансовете си да забременее от годеника си Джъстин Теру. "Джен иска да зачене по естествен път и е много открита към алтернативните терапии, които вярва, че ще й помогнат", споделил неин близък, който не разкрил името си.

След като разбрала, че колежката й Холи Бери ще става майка на 46 години, Анистън се въодушевила много от идеята да има бебе. Актрисата Гуинет Полтроу била първата, която разкрила, че терапията с вендузи може да насърчи плодородието.

Основната идея на вендузите е да извлекат токсините от организма, да донесат нов свеж приток на кръв, като стимулират кръвообращението и намалят стреса и напрежението.

"Това е брилянтно решение за безплодие, което може да помогне на жените, които са здрави да имат деца и на по-късен етап от живота си. Едни от основните проблеми, които често пречат на жените да забременеят са стресът и напрежението в определени части на тялото", обясниха експерти.


















БГНЕС



Станете почитател на Класа