Дневен хороскоп - 29 юли

ОВЕН 21.03 - 20.04

Може би сте решили да загърбите проблемите и това е нормална идея, но покрай всичко ще преобладават размислите?! Бъдете по-решителни и последователни в дневните си планове, като помислите за предстоящите контакти и върху какво трябва да акцентирате! Съобразете се с интересите, когато ви отправят предложения и ако се съгласите с отговорността, навреме ограничете рутината по обичайните си задачи. Не бързайте да поставяте етикети към новите запознанства, просто си дарете време и начини да установите, че са полезни и едва ли не една "птичка е кацнала на рамото ви"?! Съвет: Не прикривайте любовта си - сега имате изгодна позиция, а защо "не" и да повярвайте в нова връзка!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Не се обвързвайте с непотребните условия от познати! През този ден мнозина от вас вероятно ще се насочат към мисли за нови методи, относно увеличаването на финансовите си постъпления! Съдбовните знаци са показателни към посоката на действията! Този стремеж ще е факт не само сега и въпреки намеренията ви за релакс, възползувайте се от предоставената ви неслучайно информация. Не пренебрегвайте грижите към близките, а с половинката си предоставете повече забавления и релакс! Новина от далечен източник ви презарежда! Съвет: Не искайте прекалено много от деловите си контакти - бъдете деликатни, стилни и непредсказуеми на емоции!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Преди всичко контролирайте емоциите си! Някои от вас наистина са способни към необмислени действия?! Ще доминират стари недоразумения и картината в дома ви е повече от тривиална, а нервността завишена. Може да поставите в неловко положение близките си, като им споменете претенциите си?! Не бързайте да говорите за нови запознанства и генерални промени - едва ли си вярвате и затова по-скоро проявете справедливост, повече любов и нежност в отношенията с любимите си хора! Днес забравете за спонтанните реакции! Съвет: Не бива да се впускате в обещаващи комуникации - напразни са и не ви дават желаните гаранции, според посоката?!

РАК 22.06 - 23.07

При контактите си, препоръчително е да се предпазвате от прекален идеализъм, с неоснователни претенции в професионалната сфера и дори в личната! Днес сте особено капризни и разсеяни по отношение на емоции, но добродетелите във вас ще надделеят! Загърбете собственото си аз, когато става въпрос за съхраняване на хармонията и любовта в контактите си с половинката. Предоставете повече доверие във връзката, чувствата там са доказани! Някои от вас е възможно да получат загадъчно предложение за съвместно съжителство, придружено и с опция за посещение на любими дестинации?! Съвет: Препоръчително е да слушате "гласът" на Сърцето си, който няма да ви подведе за решенията!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Ако продължавате да бъдете в услуга на близки и приятели, просто ще си нарушите очакванията за успехите на лично ниво?! Заемете своите служебни позиции и ги отстоявайте! Повечето от вас са толкова преуморени, че ви се иска любимия човек да ви поглези и да релаксирате в подходяща домашна атмосфера! Имате доста неща за вършене, но ви липсва мотивация. Понякога наистина сте прави за ангажиментите си, които поради перфекционизъм не отменяте. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, ала през този ден изпитанията си струват поуките! Вечерта е романтична и нежно-споделена по изискан от вас начин! Съвет: Следвайте собствените си принципи, защото са възможни странични подвеждания?!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не бива да се самообвинявате за някои, независещи от вас пропуски?! Направете равносметка за изтеклите дни и помислете къде се базират грешките ви! В състояние на объркване, мнозина от вас могат да извършат противоречиви и неоправдани постъпки, да се суетят или дистанцират от любовта, а това поведение допълнително ще изнерви обстановката. Не се тревожете за малките проблеми, но ако сте склонни сами да ги търсите във всички сфери на живота, вие просто разпилявате сили и емоции! Овладейте се и организирайте топло гостуване и приятни моменти! Внимавайте с мобилните комуникации - учтивия, вежлив тон е препоръчителен! Съвет: Безотказно се доверете на интуицията си - днес само тя няма да ви подведе?!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Колкото и да сте се амбицирали да наложите промяна в домашните порядки, знайте че близките ви нямат тази нагласа?! Планетите са благосклонни да ви дарят с най-необходимото, за да повишите тонуса си и преобразите впечатленията си от някои безсмислени недоразумения, в предвид отложени покупки! Околните ще са склонни да ви дават твърде много напътствия и оферти за финансови подкрепи. Покажете уважение и заинтересованост, все нещо ценно ще научите от тях! Природно интелигентни, днес бъдете и търпеливи, на определени моменти мълчаливи и премислящи, с повече такт и подчертано разумен маниер! Разчитайте на себе си, дори в любовта на хоризонта е нещо дългоочаквано! Съвет: Не бива да прибързвате със спонтанни изявления - давайте само поискано мнение!

СКОРПИОН 24.10 – 22.10

Решили да следвате личните си намерения - много от вас не са особено комуникативни?! Обзело ви е и малко отчаяние, заради разминавания с половинката. Днес внимавайте с насоките от вътрешния си глас, защото безпогрешно ще усещате мислите на останалите и като ръководен фактор, това ще ви повлияе в идейните съображения и към действията! По този повод, като нищо ще отстраните хора, на които сте имали доверие и странното при тях ще е, че точно те ще са услужливи и любезни към вас! В крайна сметка, в настоящем е добре, освен профилактика на контактите, да обновите жилището си с "козметично" почистване, а защо не помислите скоро и за романтичен интериор? Презареждаща вечер и баланс! Съвет: Нещо, което не ви докосва, не бива да го насилвате?

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Много от плановете ви ще ги свършите леко и незабележимо?! Днес е силен ден, достатъчен за мотивация и инициации на съществена промяна към по-добро! Вие сте водещите и тези, които ще настояват за хармония в работата и единомислие в дома. Разходките и дребните покупки внасят позитивно настроение и благодарност към живота! Не си позволявайте да преигравате в загриженост и налагане на мнение, защото действията ви са прозрачни. Излишно е да правите прибързани коментари по отношение на интереса на останалите към вас, предимно от работната сфера! Дочута новина за парично постъпление, ще ви накара да се усмихнете и зарадвате близките! Съвет: Координирайте емоциите си!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Един добре обмислен ден ще внесе доста светлина към работните ви ангажименти и уюта в дома ви! Посредством значима среща, повечето от вас ще могат да осъществят целенасочена мечта, която да им гарантира полезно сътрудничество и частичен финансов стабилитет! Днес не говорете много и се съобразете със спонтанността на думите, тъй като съществува алтернатива да ви чуят не особено добри за вас личности. Планетите са благоразположени, дори към обикновените ви идеи, като на хоризонта ще се появят подходящи хора за подкрепа и делови споразумения за бъдещето. Избягвайте флиртове със стари познати, не са изискано забавни! Съвет: Не бягайте от проверената любов, само защото на хоризонта е провокативна друга?!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Имате доста позитивни стремежи към един обмислено-продуктивен ден, със слънчево-презареждаща енергия?! Но само някои от вас ще изпълнят инициативните си намерения. Другите, днес могат да пренасочат плановете си единствено при необходимост на неотложни бизнес задачи! Ще почувствате отдавна мечтана подемна сила и увеличилата се емоционална нагласа ще даде възможност да доведете важните дела до края. По време на срещите си докажете повече дипломатичност, съсредоточеност, такт и принципно-защитен интерес към структурната база на преговорните отношения! Съвет: Добрата ви кондиция ще е удовлетворена, ако отделите време за близки грижи, любов и внимание към околните!

РИБИ 20.02 - 20.03

Съобразете се с приоритетните си мисли и не налагайте активността си на близките - препоръчително е да останете насаме със себе си и да координирате скорошни планове! Маниерите ви към добрия вкус на нещата, днес неочаквано отварят странични врати! Възможно е да се срещнете с позабравени личности, но не и с безпредметно предназначение? Ползи ще имате и от роднините, чиято необходимост от преговорна амбиция, ще уреди ситуацията във ваша полза! Не се изненадвайте, ако сантиментални чувства властват над емоционалната ви основа: има защо да е така! Съвет: Нужно е да преразгледате потенциала на предишна връзка, но не се предавайте на компромисните вариации!

Станете почитател на Класа