Бил Клинтън дядо до дни

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън се надява да стане дядо всеки момент, стана ясно от негово интервю пред Си Ен Ен. Досега Бил и съпругата му Хилари избягваха да коментират бременността на дъщеря си Челси, макар че не криеха радостта си от очакваното щастливо събитие.„Надявам се до 1 октомври да стана дядо. Нямам търпение, чакам го всеки момент", казва бившият президент. Клинтън отбелязва, че полът на детето все още не е известен на семейството. „Не знам. Дъщеря ми и зет ми предпочитаха да не го знаят. Искат да бъдат изненадани", обяснява Бил и допълва, че самият той няма никакви предпочитания дали ще е момче или момиче.

Съпругата му, ексдържавният секретар Хилари Клинтън, вече обяви, че много мисли за бъдещото ново попълнение във фамилията. „Сега мисля много за семейството, защото, както знаете, чакам внук всеки момент. Много си мисля за този нов член на фамилията ни и за това, което го очаква", обяви бившата първа дама на женско събитие в петък, организирано от Демократическата партия.

Челси Клинтън съобщи за бременността си на събитие, организирано от майка й, на 17 април т.г. Ако се приеме, че е спазила общоприетия тримесечен срок, за да направи обществено достояние бъдещото щастливо събитие, раждането се очаква този месец, коментира Си Ен Ен. „Надявам се, че ще бъда такава добра майка за децата си, каквато за мен беше моята майка", обяви тогава дъщерята на бившия президент.

Си Ен Ен припомня как на 8 септември Бил Клинтън участвал в публично събитие заедно с бившия президент Джордж Буш-младши, когато телефонен звън от джоба му прекъснал изказването му. Експрезидентът се ококорил когато видял кой му звъни, и казал: „Само двама души на света знаят този номер, и двамата са ми много близки. Надявам се да не ми съобщят, че съм станал преждевременно дядо."

Оказало се, че не е така, и тогава двамата експрезиденти подели разговор на тема какво е да си дядо. Опитният Буш, който вече има внуци, предупредил бъдещия дядо: „Бъди готов да заемеш последното място в йерархията на семейството си."

Станете почитател на Класа