Дневен хороскоп 22 юли

В петък зодиите ги очаква предимно позитивен ден, изпълнен с успехи в професионалната сфера. Добра новина за Девите и Стрелците, които могат да разчитат на финансов успех. Вижте какво вещаят звездите за вас в последния ден на работната седмица.ОВЕН
Петък е доста интересен и емоционален. Много действени и енергични, Овните като че ли са в стартиращо положение. Изглежда за мнозина са възникнали нови предизвикателства, които ви стимулират интелектуално и създават реална ситуация за предварително планиране на бъдещи градивни действия. Успешно разрешаване на проблемите.

ТЕЛЕЦ
Телците са много активни в петък. За мнозина тя е насочена към пътуване или с цел финансови придобивки. Други са насочили вниманието си към приготовления във връзка с личните им цели. Те обхващат най-пълно две сфери - онази от интимен характер и материалната. Моментът е удобен да се реализирате извън професионалната сфера.

БЛИЗНАЦИ
Петък е превъзходен за Близнаци. Мнозина ще получат радостно съобщение във връзка с финанси. Други от вас са изправени пред избор да пътуват ли през дните на уикенда, или да останат в дома си. Много вероятно е второто да надделее, защото имате да решавате домашни въпроси. Налице е дълбока промяна у мнозина.

РАК
Петък е позитивен за вас и повечето от Рак ще действат мобилизирано. Характерна е професионалната изява, както и възможността за разрастване на дейността ви. Днес е възможно да получите съобщение с предложение за взаимни действия от страна на приятел или близък човек. Не правете категорични изявления за или против.

ЛЪВ
Повечето от Лъв са раздвоени в позициите си. От една страна, петък е един от много добрите професионални дни за вас. Успехите ви са извън съмнение. От друга страна, мнозина получат предложение за взаимни действия във финансовата сфера. То е съблазнително, но не бива да изоставяте делата си. Засилен е късметът ви.

ДЕВА
В петък при Девите се явяват доста проблеми, но самите вие сте в добро настроение и с огромен капацитет за положителна изява. Най-вероятно проблемите ви са от домашен характер. Работният ден преминава успешно и за някои от вас създава дори нови възможности. Днес мнозина могат да разчитат на успех в сферата на финансите.

ВЕЗНИ
Везните също изживяват промени, които днес се оказват доста осезаеми. В повечето случаи става въпрос за трансформация, породена на базата на интимния живот. Едните от вас са стигнали до безумие от влюбване, докато другите гледат по-философски на проблемите си и се опитват да намерят алтернативно разрешение.

СКОРПИОН
Скорпионите са ангажирани повече с проекти за предстоящите си дела, отколкото с ангажиментите през деня. Но не пропускайте да реализирате възможностите, които петък ви предлага. За момента те са подчертани чрез контактите ви. Работният ден няма да ви затрудни много, защото сте действени и ще се справите с всичко.

СТРЕЛЕЦ
В петък възникват някои професионални проблеми, които ще потиснат част от Стрелците. Някои от тях /неразрешимите/ можете спокойно да отложите. Други от вас действат напористо и биха могли да се справят с повечето от тях. Сферата, в която ще имате безусловен успех, е финансовата. Бизнесмените ще получат добри съобщения.

КОЗИРОГ
Петък е щастлив за Козирозите. Работният ден ще премине успешно. Завидна е вашата активност, пред някои дори се отварят нови възможности за издигане в кариерата. С добър потенциал са и бизнесмените, чиито дела се радват на успехите. Пред повечето Козирози стои проблемът за разбирателството със семейния или любовния партньор. Имате тенденция за подобрение на финансите.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите отрано са се погрижили да облекчат деня си откъм служебни задължения, за да го приключат без излишни натварвания. Почти всички от Водолей ще оползотворят свободното си време, като на първо място тук изпъкват контактите ви в личен аспект. В тях вие сте водещи и това определя усещането ви за пълнота. Професионалният ден ще премине пълноценно, а мнозина не са лишени от доверието и подкрепата на шефовете си.

РИБИ
Петък не е много успешен като професионален ден за Рибите, не защото няма да ви върви работата, а защото мнозина са притеснени дали техните изисквания ще бъдат удовлетворени от работодателя. Вие сте в изгодни позиции. Ще постигнете успехи в много направления - финанси, контакти, пътуване и при решаване на жизненоважни домашни дела. За някои се предвиждат печалби, а за други най-полезни са контактите. Можете да разчитате на вярно приятелство и подкрепа.

Станете почитател на Класа