Дневен хороскоп 12 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не си струва, да се разстройвате от липсата на пари, по добре, още ранно сутринта, се захванете да търсите допълнителна работа. Направете си бюджет и просто не купувайте скъпи и безполезни неща. Вечерта може да срещнете човек, който ще играе важна роля в живота ви.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ако работата ви е свързана с техника или режещи предмети, трябва да бъдете особено внимателни. Избягвайте алкохола и общуването с негативни личности. Денят, ще е напрегнат и на първо място трябва да бъдете търпеливи и доброжелателни. За да засилите имунитета си приемайте повече витамини.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Може да получите важно съобщение по електронната поща, което да промени плановете ви драстично. Най-малко, ще се наложи да отмените пътуване или да отложите кратка почивка, за по-добри времена. В личния живот, не трябва да бързате с вземане на решения. Ако отскоро сте с нов човек, първо изпитайте връзката си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Желателно е, да не се месите в делата на други хора. Това може да се окаже лошо за вас, както и да съсипете връзката си с близък приятел. Препоръчително е също, да обърнете внимание на здравето си, за да предотвратите сериозни заболявания. Вечерта, посветете на инвентаризация на собствените си мисли, това ще ви помогне вътрешно, да се концентрирате и отпуснете.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, по-добре избягвайте общуването с шефовете си, да не говорим да искате увеличаване на заплатата. Малко вероятно е, тази идея да бъде успешна. Трябва също, да внимавате за всякакви ситуации, които могат да доведат до наранявания и стрес. Към критични забележки, се отнасяйте спокойно. Интуицията, ще ви помогне да направите избор в личния си живот.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Всякакви промени в живота, ще възприемате като стресови ситуации. Дори по време на работа, ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху важните неща и да слушате инструкциите на шефовете си внимателно. За тези, които се занимават с тежък физически труд, денят предупреждава за риск от травми. Опитайте се, да спазвате мерките за безопасност.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес, толкова ще бързате, да постигнете целта си, че дори няма да забележите как отблъсквате най-надеждните и верни от приятелите ви. Имайте предвид, че всичко което правите, само за своя собствена изгода, към нищо добро няма да доведе. Вечерта, е благоприятна, да прекарате времето си в компанията на любимия човек.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Денят обещава, успех във всички сфери на живота, както и благоприятно разрешаване на здравословен проблем. Вероятно най-накрая сте намерили време да посетите лекар специалист и сте установили, че всичко е наред. От страна на един от приятелите ви, е възможно агресия и завист. Не е необходимо да реагирате бурно, по-скоро спокойно обсъдете всичко.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Много от плановете ви за деня, могат да се провалят. Не обвинявайте никой за това, също да обвинявате себе си, не е решение. Днес е по-добре, да не ходите на места, където се събират много хора. Съществува риск от конфликти и извършване на неправомерни действия. Следете също за качеството на продуктите, които купувате.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Възможно е да получите нова позиция или преместване в друга фирма. И едното и другото, ще ви донесе безпрецедентен прилив на сила и вдъхновение. Денят е добър, за анализ на последните ви дела и обсъждане с приятели на допълнителни планове за действие. Ако наскоро сте започнали любовен роман, той няма да бъде толкова несериозен и краткотраен.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес е добре да прекарате деня у дома. Ако е възможно, вземете отпуск и си починете. Пътуването на дълги разстояния е по-добре да отмените , денят не е благоприятен за това. Необходимо е също, предварително да обмисляте всяка дума и действие, ако не искате да се карате с близки хора.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Възможно е днес да попаднете в странна ситуация, която няма да бъде по ваша вина. Финансовото ви положение, ще се нормализира, благодарение на богат и щедър приятел. Ако наскоро сте се разделили с любим, човек, не трябва много да страдате заради раздялата. Ще видите, че скоро ще срещнете нова любов, която ще блести с нови цветове.

Станете почитател на Класа