Цеци Красимирова изритана от милионера Струмейтис, живее сама като куче

Цеци Красимирова изритана от милионера Струмейтис, живее сама като куче
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.03.2024
  • Сподели:

Може да ви звучи невероятно, но емблематичната красавица Цеци Красимирова прекарва дните си в пълна самота. За първи път в живота си тя остана без мъж и се забавлява само с домашните си любимци като типична стара мома. Брюнетката се е заточила в къща извън София с 3 котки за компания.

 

 

Синеокият секссимвол изживява голям крах в персонален план заради развода си с милионера Майкъл Струмейтс. Според злите езици богаташът я е зарязал изневиделица, затова манекенката не вдигна никакъв шум около развода си и на практика се разведе тайно.

Според слуховете Майкъл си е намерил по-млада жена и моментално бил шута на съпругата си, която е вече на 44 г., които все повече си личат. Това я сринало психически и обрекло на самота.

Към момента Цеци е като старите моми, които шеф Петров описваше във „Вип Брадър” преди време. Или както Бойко Борисов цветисто коментираше личния си живот - сам като куче.

Дъщерята на Цеци е вече доста голяма и отдавна живее сама. Джудит все по-рядко се сещала за майка си и това допълнително депресирало Красимирова, която имаше много любовници, но така и не сви трайно семейно гнездо. Може обаче да направи нов опит със старата си тръпка Гонзо, който сега като шеф на БФС ще има нужда от представителна половинка.

Станете почитател на Класа