Славея Сиракова запозна дъщеричката си с новия си мъж

Славея Сиракова запозна дъщеричката си с новия си мъж
  • Публикация:  classa.bg***По всичко личи, че новата връзка на Славея Сиракова е сериозна и задълбочена. Тя вече представи на 4-годишната си дъщеричка новия си партньор. Само преди два месеца щерката на Илиана Раева се сгоди в Бали и днес бъдещият ѝ съпруг вече е ч
  • Дата:  
    16.04.2024
  • Сподели:

По всичко личи, че новата връзка на Славея Сиракова е сериозна и задълбочена. Тя вече представи на 4-годишната си дъщеричка новия си партньор. Само преди два месеца щерката на Илиана Раева се сгоди в Бали и днес бъдещият ѝ съпруг вече е част от семейството.

 

 

Тези дни малката Амили имаше рожден ден и годеникът на майка ѝ не само бе гост на партито, но изцяло се бе заел с родителските си позиции. „Позираше заедно със Славея на всички семейни снимки, сякаш той е таткото на Амили, а не Иван“, цъкат с език гости на празника пред Intrigi.bg.

 

Славея Сиракова запозна дъщеричката си с новия си мъж - 2

 

 

Славея изцяло се отдръпнала от бащата на дъщеря ѝ и все по-рядко поддържала връзка с него. Дъщерята на Наско Сираков много държала Амили да създаде здрава връзка с доведения си татко и отношенията помежду им да са като на баща и дъщеря.

Двамата с новия ѝ мъж се сгодиха в средата на февруари по време на почивката си в Бали. Годежът бе изненада за всички, дори за майка ѝ Илиана Раева. „Не е важно аз да го одобрявам, а дъщеря ми! Важното е да са здрави, щастливи и заедно. За сватба още не сме говорили“, сподели пред медиите тогава шефката на родната федерация по художествена гимнастика и добави, че кандидат-зетът ѝ е „уникално момче“.

Станете почитател на Класа