Певицата Емануела заплашвала Киара от "Ергенът"

Певицата Емануела заплашвала Киара от "Ергенът"
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.05.2024
  • Сподели:

Фолк певицата Емануела, известна със своята ревност, заплашвала доста агресивно една от участничките в "Ергенът", предаде show.blitz.bg.

Участничката от риалити формата Киара разказа в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата.

"Запознанството ми с Емануела е изключително забавно. Бях попаднала в една ситуация, където неин бивш правеше опити да ме сваля. Техни познати така го бяха изкарали, че едва ли не аз съм с този човек. В този момент те са си имали някакви отношения все още и Емануела се беше много ядосала.

Чак ми беше писала. Беше ми взела страха. В последствие се разбра, че нещата не са точно така. Тя дойде в в заведението, където работех тогава, и като я видях се стресирах. Викам си: "Край. Тази ще ме убие". Останах изключително приятно изненадана от нейната реакция и начина, по който тя подходи. Извини ми се, неочаквано за мен", заяви Киара.

По-късно двете стават приятелки и Емануела я кани да стане част от нейната музикална компания и да я продуцира като певица. Двете продължават да работят и до днес, а Киара със сигурност внимава много да не се засече с някой от мъжете на шефката си, тъй като втори път едва ли ще ѝ се размине, пише show.blitz.bg.

Станете почитател на Класа