Ислямска държава заплаши да събори Айфеловата кула (ВИДЕО)

Ислямска държава изпрати поредната си закана, този път да завземе Париж с неочаквано нападение, и то в най-близко бъдеще, пише Дейли мейл. Във видео, публикувано в сайта Al-Abd al-Fakir Media, който се счита за близък до ислямистите, може да се види как терористите обсаждат "столицата на разврата" и ненадейно го нападат пред "подземни тунели". Същият сайт преди седмица качи видео, която пък показваше завладяването на Вашингтон.

 

Ограждат Айфеловата кула с бронирано стъкло

 

В по-новото видео терористите се събират в селска местност край френската столица, преди да я нападнат. Джихадистите с маскировъчни униформи излизат от засада в гората и нападат камион с френски войници, който вдигат във въздуха. После хващат двама от войниците, слагат им качулки на главите и ги ликвидират. Не се знае дали заснетата екзекуция е истинска или филмов ефект.

 

 

Накрая се показва събарянето на Айфеловата кула, които кадри са откраднати от филма "Джи Ай Джо". На края на пропагандното видео, от Ислямска държава обещават, че същото ще се случи и по улиците на всички градове в Западна Европа.

Станете почитател на Класа