Филмът на Навални за Путин...

Филмът на Навални за Путин...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    31.01.2021
  • Сподели:

„Разобличителният“ филм на Навални за „двореца на Путин“ бързо завладя YouTube. Оказва се, че продуцентска компания от Лос Анджелис е имала пръст в създаването му. Германското издание отбелязва, че работата по филма е протичала в условия на строга тайна и засилени мерки за сигурност.

:

SB: Филмът на Навални за Путин е "дело на американците" (видео, снимки)


Филмът е изготвен от продуцентска компания в Лос Анджелис (Калифорния). Но в продължение на няколко месеца се знаеше, че Навални беше на почивка в Шварцвалд след опита за отравяне миналото лято.

За да бъдем точни, в Ибах в областта Валдхут. Оттам той публикува в мрежите снимките, направени по време на зимните си разходки със съпругата си. Малко преди завръщането си обаче опозиционерът публикува видео в мрежата, в което обяви, че се завръща в родината си. На заден план се виждаше един от ъглите на град Фрайбург. Именно тук, както стана ясно сега, Навални е бил в последните си дни в Германия. Очевидно под строга охрана, което обаче полицията във Фрайбург не коментира, въпреки нашето искане.

 

 

 

 

 

Но Навални посети не само Фрайбург. Критикът от Кремъл направи финалната обработка и придружаващите коментари по филма в Кирхцартен (района Брайсгау-Хохшварцвалд). Там от ноември 2020 г.  се намира Blackforest Studios — в бивш санаториум. Това е професионално филмово и телевизионно студио, което отговаря на всички международни стандарти и се ръководи от родените във Фрайбург Нина Гуин Вайланд и Себастиан Вайланд.

 

И двамата са работили няколко години в САЩ във филмовата индустрия и създали собствено студио в Шварцвалд. Откриването съвпадна с работата за Навални, както потвърждава Вейланд: в началото на декември те получили питане от САЩ дали разполагат с резервни производствени мощности. Такива имало и всичко около филма на Навални тръгнало.

 

Строга секретност

 

Според Вайланд работата с Навални протичала в Кирзартен при стриктно спазване на санитарните стандарти, мерките за сигурност и в атмосфера на пълна секретност. Той нарича Навални мил и много учтив човек.

„Понякога дори си пиехме чаша джин в Шварцвалд“, казва Уейланд.

 

Но останалата част от работата с добре познатия клиент била извършена на високо професионално ниво — с пари от САЩ. Студиото нямало нищо общо със снимките на място за филма. А също и до очевидно значителния икономически успех, който вероятно щяло да доведе онлайн разпространението на филма.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

 

По-рано съобщихме: Прословутият дворец в Геленджик от «филма-фалшификат» на Навални е само чист БЕТОН.


Телеграм — каналът Mash публикува репортаж от строителната площадка на двореца в Геленджик.

 

Eто истинският вид на двореца в Геленджик, Навални е фалшификатор (снимки и видео)

 

 

Според съобщения в медиите, както и според видеото, сградата е в ранните етапи на строителството и изглежда като «един голям бетон».

„Тези, които пристигат в двореца, биват посрещнати от преден вход без врата — просто няма такава. Няма копие на Царския орел с короната на Зимния дворец. Доста просто е да се опише локацията — това е един голям бетон», — се казва в журналистическия материал.

 

Медиите поясняват също, че на място има само работници. Според техните оценки изпълнението на целия строителен план ще приключи след пет до шест години.


По-рано прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков отбеляза, че дворецът, приписван на държавния глава на Русия след появата на видеото в мрежата, принадлежи на един или няколко бизнесмени. В същото време руският лидер Владимир Путин заяви, че няма нищо общо с този обект.

По-рано руският лидер Владимир Путин, отговаряйки на въпрос за разследването на «двореца» в Геленджик, отбеляза, че не притежава нито един от посочените там имоти.

 

Путин за двореца в Геленджик: "Това е компилация, монтаж"

 

„Не съм гледал този филм, просто защото нямах свободно време да разглеждам такава информация, но видяхвидеоклиповете, които асистентите ми донесоха. Искам веднага да отговоря на въпроса ви. Нищо, което е посочено там като моя собственост, нито аз, нито моите близки роднини, не ни принадлежи и никога не е принадлежало”, каза държавният глава по време на срещата си със студенти по случай Деня на руските студенти.

 

Путин нарече монтаж и компилация съответното «разследване».

«В съвременния свят, когато става дума за обекти, които струват милиони, а може би и милиарди, информацията се масира в продължение на повече от десет години. Сега просто е удобен случай, компилираха всичко и решиха с тези материали да промият мозъците на нашите граждани.

 

Пуснаха в интернет някакви филми, видеопрограми. В продължение на десет години все нещо трябваше да бъде открито, някакво все пак оформане на поземлени участъци, някакви финансови улики, поне нотариално оформяне. Все пак някакви следи трябва да останат», подчерта той.

 

Путин отбеляза, че вместо това авторите били разположили негова снимка в стил бътерфлай в «някакъв басейн», където той никога не е бил.

 

«Това просто е компилация, монтаж. Ако трябва да се изразя се с езика на един от нашите известни персонажи, трябва да кажа: «Скучно, момичета», добави той.

Според него, някои от тези, които се споменават в «разследването», той ги познава.

«Някои са мои приятели, бивши колеги, някакви ралечни роднини, някакви познати, има хора, които въобще не познавам, но те се споменават там», сподели Путин.

 

 

Петя Паликрушева

 

Eто истинският вид на двореца в Геленджик, Навални е фалшификатор (снимки и видео)

 

 

Eто истинският вид на двореца в Геленджик, Навални е фалшификатор (снимки и видео)

 

 

Eто истинският вид на двореца в Геленджик, Навални е фалшификатор (снимки и видео)

 

Станете почитател на Класа