Телефонен номер в реклама за филма „Не поглеждай нагоре“, е на линия за сексуален чат

Телефонен номер в реклама за филма „Не поглеждай нагоре“, е на линия за сексуален чат
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    05.01.2022
  • Share:

Потребителите на Twitter откриха, че телефонен номер, който се появява в рамките на реклама за научнофантастичната комедия на Netflix „Не поглеждай нагоре", води до телефонна линия за сексуален чат.


Това е сцена, в която д-р Рандъл Минди, изигран от Леонардо ди Каприо, предлага телефонна гореща линия за сваляне на стреса от приближаване на кометата, с номер 1-800-532-4500, за да могат хората да се чувстват спокойни. "В момента милиони от вас имат същите тези съмнения и въпроси относно приближаващата комета. Ето защо BASH Cellular, в сътрудничество с правителството на САЩ, създава нова безплатна линия, за да отговори на всичките ви въпроси.", казва героят на Ди Каприо във филма.


Американското списание People обаче уточнява, че в реалния живот женски глас отговаря на обаждането от посочената телефонна линия. „Добре дошли в най-горещата линия в САЩ, момчета, горещите жени чакат да говорят с вас. Натиснете едно сега. Дами, за да разговаряте безплатно с интересни и вълнуващи момчета, натиснете две, за да се свържете безплатно сега."


„Тази вечер гледах „Не поглеждай нагоре" по Netflix. Хареса ми. В един момент на екрана мигна телефонен номер, реших да се обадя и беше линия за сексуален чат. „Гледайки „Не поглеждай нагоре", аз се обадих на номера 1-800-532-4500, който беше показан във филма, мислейки, че ще бъде връзка с филма, но... това е шибана гореща линия за секс", туитира един потребител.


От своя страна Netflix все още не се е произнесъл дали това е съвпадение или въвеждането на номера е било умишлено.

Станете почитател на Класа