Книгата на Дугин предизвика огромен страх в западната клика, която не се забави да покаже истинското си терористично лице

Книгата на Дугин предизвика огромен страх в западната клика, която не се забави да покаже истинското си терористично лице
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.08.2022
  • Сподели:

Западно-украинските терористи посегнаха на живота на Дария Дугина, но всъщност тяхната истинска цел бе нейния баща Александър Дугин.


Александър Дугин е един от най-известните живи мъдреци, от които западните колонизатори се боят като дявол от тамян! И като казвам, че западните колонизатори се боят от Александър Дугин, имам предвид, че те се боят от неговата светла мисъл, която посочва нов път на славяните, чрез предлаганата от него четвърта политическа теория.


Четвъртата политическа теория на Александър Дугин описва с думи прости несъвместимостта на западните идеологии фашизъм, комунизъм и либерализъм като несъвместими с нашата култура и цивилизация, което всички виждаме и усещаме пагубното влияние на тези идеологии.


Книгата на Александър Дугин „Четвъртият път“ предизвика огромен страх в западната клика, която не се забави да покаже истинското си терористично лице, отнемайки живота на Дария Дугина- дъщеря на Александър Дугин. Мълчанието на пропагандните медии е поредно доказателство, че е дошло време да строшим оковите на глобализма и либерализма, който ни насажда Запада и да възстановим Справедлива България! Поклон пред паметта на Дария Дугина!

 

Димитър Байрактаров

Станете почитател на Класа