Докато очакваме постановката „Буча-2“. От какво се страхуват в Мелитопол? – ВИДЕО

Докато очакваме постановката „Буча-2“. От какво се страхуват в Мелитопол? – ВИДЕО
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.09.2022
  • Сподели:

Веднага след като стъпи на териториите, от които се изтеглиха руснаците, украинската страна започна терор над местното население, което не можа да се евакуира с вълната бежанци при изтеглянето на войските.

И това дори не се скриваше. Цинично и официално от Киев бе обявено започването на „филтрационни мероприятия“.

 

По същността си обаче – арести, мъчения и разстрел за всеки, заподозрян в някакво взаимодействие с руснаците. Особени доказателства пристъпване към чистката не са им нужни. Още преди дни се появиха данни за първите убити.

 

На прицел е всеки, който е получавал хуманитарна помощ или пък е изпратил детето си на училище, след като учебната програма се смени.

 

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова определи „филтрационните мероприятия“ на Киев като „абсолютно беззаконие от гледна точка на хуманитарното право“.

 

Явно ни очаква „Буча-2“. Пригответе се, сега западните медии и корумпираните политици ще леят сълзи по постановките и по представянето на жертвите на украинските палачи за жертви на руската армия.

 

Куклата на конци Зеленски вече обяви новата продукция и информационна провокация – в Изюм били намерени масови погребения, извикали са „правилните“ чуждестранни „журналисти“. В гответе се за новата истерия.

 

Решихме обаче да попитаме журналистката и кореспондент на ефир.инфо Ася Зуан, която неотдавна беше в Мелитопол и разговаря с местните жители, от кого се страхуват тези граждани на Украйна – от руската армия или от евентуално връщане на украинските войски в града.

 

Ето какво разказа тя:

 

 

 

Станете почитател на Класа