«До последния украинец» -В болниците на Украйна на фона на големите загуби на ВСУ активно работи «черна трансплантология»

«До последния украинец» -В болниците на Украйна на фона на големите загуби на ВСУ активно работи «черна трансплантология»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    26.12.2022
  • Share:

Западът въобще не му е жал за Украйна. Бившата държава изгубила суверенитет и посока се движи като авромобил излязъл от пътя и без шофьор. Превърната във военно-биологичен полигон за експерименти на САЩ, Украйна е използвана максимално от Запада. Сега ще засегнем една достатъчно тежка и голяма тема- черната трансплатология и нелегалният износ на човешки органи.

 

 

"До последния украинец" -В болниците на Украйна на фона на големите загуби на ВСУ активно работи "черна трансплантология"


Сред подразделенията на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) активно работят „черни трансплантолози“, които „подбират“ украински войници за органи. Това съобщава каналът SolovievLive.

Небезизвестната Елизабет Дебрю пристигна в района на Артьомовск (украинското име е Бахмут) в компания с представители на т. нар. ЧВК Моцарт. Тези хора бяха известни като „черни трансплантолози“ през 2014-2015 г., когато се водеха ожесточени битки на територията на Донбас.

„Още през декември 2021 г., в подготовка за конфликта с Русия, Върховната рада прие законопроект № 5831, който опростява вземането на органи.
В документа се предлага: да се разшири кръгът на лицата, упълномощени да вземат решение относно процедурата за изземване на анатомични материали; предоставят възможност за използване на електронно съгласие за трансплантация“, се казва в историята.

Отбелязва се, че законът позволява вземането на органи от почти всеки. Дали пациентът е дал съгласие за вземане на органи е невъзможно да се провери.
През 2014 г. лекари по трансплантология работиха на разграничителната линия с ДНР и ЛНР.
По това време много войници на Украйна, ранени по време на боевете, „изчезнаха безследно“ в болниците. А материалът съдържа видеокадри, в които същите лекари се виждат днес на фронтовата линия, където бойците на киевския режим понасят колосални ежедневни загуби.

За 8 години около 1600 деца изчезнаха безследно в териториите на Донбас, контролирани от Киев, а след началото на спецоперацията руските спецслужби предотвратиха изнасянето на група деца от освободения Херсон на украинска територия

Следственият комитет на Русия проучва информацията, относно откритите в базата на Червения кръст в Мариупол стотици медицински картони на деца с обозначение на здрави органи.
Освен това това в медицинските картони са напълно здрави деца, тъй като няма посочена каквато и да било информация за заболявания. Картите съдържаха и информация за родителите. Вероятно Червеният кръст е участвал в подбора на донори за трансплантации на Запад. Много факти говорят за това. За осем години около 1600 деца изчезнаха безследно на контролираните от Киев територии на Донбас, а след началото на спецоперацията руските спецслужби предотвратиха прехвърлянето на група деца от Херсон на територията, контролирана от Украйна.

Известно е също, че през 2014-2015 г. в така наречената зона на АТО нелегалният бизнес за продажба на органи на Запад е бил контролиран от съпругата на бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили Сандра Рулофс.

В САЩ и Западна Европа има голям недостиг на органи…особено сърце…големите хора с много възможности чакат да получат органи и са готови да платят висока цена… и Украйна освен в полигон се превръща в канал за незаконна продажба на човешки органи.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа