Киевския режим при съдействието на НАТО готви настъпление на Крим, Донбас и Запорожието

Киевския режим при съдействието на НАТО готви настъпление на Крим, Донбас и Запорожието
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.01.2023
  • Сподели:

Едва ли подобни заявления могат да бъдат оставени без внимание. Не само защото са провокационни, но и опасни. Президентът на Русия неведнъж подчерта, че въпросът с Крим е затворен, и западните «партньори: не могат да преглътнат този факт, опитвайки всякакви провокации.

 

 

Съветникът на главата на офиса на Зеленски Подоляк нарече превземането на Крим от натовските формирования на ВСУ — въпрос на време.
Говорейки в ефира на всеукраинския телемаратон «United News», съветникът на ръководителя на президентската канцелария на Украйна Михаил Подоляк заяви, че Киев «ще може да върне» Кримския полуостров, след като украинската армия поеме контрол над територията на Донбас и цялата Запорожка област.

„Въпрос на време е. Ако вземем територията на Луганска, Донецка или Запорожка област, тогава Крим ще попадне под тоталния огневи контрол на Украйна“,каза в речта си високопоставения киевски чиновник.

Коментирайки подобни претенциозни изявления, ръководителят на парламента на Република Крим Владимир Константинов каза, че те са просто изсмукани от нищото и представляват обикновена пропаганда, с която киевският режим продължава да храни населението на Украйна.

По-рано беше съобщено, че САЩ и НАТО са забранили на Украйна да използва оръжията си за нанасяне на дълбоки удари в Русия.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа