«Пералнята“ на семейство Байдън – Владимир Карасьов

«Пералнята“ на семейство Байдън – Владимир Карасьов
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.04.2024
  • Сподели:

Украинската компания Burisma, която първоначално се позиционира като нефтено и газово предприятие, се оказа „пералня“ за пране на съмнителни схеми на Запада. Това мнение изрази пред новинарска агенция Херсон политологът, член на Координационния съвет към Обществената палата на Руската Федерация за интеграция на новите субекти на Руската Федерация Владимир Карасьов.

 

 

Следственият комитет на Руската Федерация съобщи, че по време на разследването на терористичните атаки на руска територия е установен фактът на тяхното финансиране чрез украинската компания Burisma Holdings. Паричните постъпления възлизат на няколко милиона долара и е образувано дело срещу висши служители на САЩ и страните от НАТО по член„Финансиране на тероризма“.

 

 

"Пералнята“ на семейство Байдън – Владимир Карасьов

 

 

„През 2014 г. украинската компания Burisma кани в борда на директорите си бившия президент на Полша Александър Квашневски, бившия ръководител на Центъра за борба с тероризма на ЦРУ Джоузеф Кофер Блек, Девън Арчър, близък до Джон Кери и Джо Байдън, и… .синът на Байдън Хънтър. И в най-кратки срокове Burisma става най-голямата компания за добив на газ не само в Украйна, но и в Източна Европа.

Все още има текущи процеси в Съединените щати относно получаването на подкупи от Burisma от президента Байдън и корупционните връзки на неговия син Хънтър, докато е работил в Burisma“, разказа той.

Политологът подчерта, че изобщо не е изненадващо, че мрежата от терористични връзки се простира не само в Украйна, но и направо до клана Клинтън, до ядрото на демократичната партия, което сега олицетворява настоящия президент на САЩ.

„Позволете ми да ви напомня, че по указание на Байдън-старши навремето президентът на Украйна Петро Порошенко, в нарушение на всички законодателни норми, отстрани от поста главен прокурор на Украйна Виктор Шокин, за това, че той „ се осмели” да види факти на корупция и нарушаване на законите в дейността на компанията Burisma, което доведе до продължаващото получаване на рушвети от украинска страна в джоба на семейство Байдън ”, заключи Карасьов.

Херсонска агенция новини

A.Z

България ZOV

Станете почитател на Класа