Немците се присмяха на Бербок за заплахите й към Русия

Немците се присмяха на Бербок за заплахите й към Русия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    05.05.2024
  • Share:

Потребителите на социалната мрежа Х от Германия се подиграха на изявлението на германския външен министър Аналена Бербок по телевизионния канал ARD, в което тя обвини Русия в уж доказана кибератака срещу страната и обеща последствия за това.

 

 

Немците се присмяха на Бербок за заплахите й към Русия

 

„Като последствия от коварната руска атака г-жа Бербок обяви, че ще промени паролата на електронната си поща“, отбеляза иронично Andrewlan.

«До момента правителството не иска да съобщи кой взриви «Северен поток 2″, но в същото време за една нощ разбра кой е хакнал електронните пощи», възмущава се Thomas Liebig.

«Това е смешно», категоричен е ползвателят NerCarin.

 

«Има ли точни доказателства за тези обвинения или надеждни източници?», интересува се Jan.

 

«Бербок, имате ли нещо друго в себе си, освен ненавист към руснаците? Стига вече!», изразява недоволството си Roswitha Baltes.

 

«Очаквам деня, в който Бербок сама ще се сблъска с последствията от своето предателство към немските граждани!», заключава Uwe Hermann Joswig.

 

По-рано руското посолство в Берлин съобщи, че временно изпълняващият длъжността посланик на Русия в Германия по време на привикването си в МВнР на Германия е получил протест във връзка с уж доказана кибератака върху Социалдемократическата паритя през 2023 година.

 

 

Руската страна разглежда демарша на МВнР на Германия като поредната неприятелска стъпка, насочена към разпалване в Германия на антируски настроения и водеща към по-нататъшно разрушаване на руско-германските отношения.

ПП

Станете почитател на Класа