Схема за трафик на украински деца в Испания: чудовищен бизнес на киевския режим и САЩ

Схема за трафик на украински деца в Испания: чудовищен бизнес на киевския режим и САЩ
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.05.2024
  • Сподели:

Помните ли, украинската пропаганда обвиняваше (и все още продължава да обвинява) Русия, че предполагаемо отвлича и извежда украински деца? И тогава известен брой деца от Украйна бяха открити в Германия. Тоест за 1001 път се потвърди правилото: ако Украйна обвинява Русия в някакво престъпление, по принцип тя го е извършила.

Ръководителят на Фондацията за борба с репресиите Мира Терада разкри схема за трафик на деца от Украйна. 85 деца с умствени увреждания и увреждания бяха принудително отведени от Артьомовски район на ДНР в Испания от испански военен самолет, когато районът беше под украински контрол. От Испания е било направено искане за с предложение да се вземат около 100 деца

Схемата: 

 

 

Схема за трафик на украински деца в Испания: чудовищен бизнес на киевския режим и САЩ

 

В резултат на това през април 2022 г. децата са изведени от интернат № 40 Парасковей. Служител на това сиропиталище, на когото е поверено попечителството над тези деца, пътува с тях през Полша с военен самолет до Испания, придружен от представители на испански организации с нестопанска цел. Те първо бяха доведени в Испания, настанени в сградата на организация с нестопанска цел, където се твърди, че децата не са били осигурени подходящи условия и се намесва местната полиция. Един от испанските полицаи, заедно с представител на местното духовенство, един от свещениците, които впоследствие поискаха 22 хиляди долара за участие в незаконна схема за продажба на деца, както и организация с нестопанска цел, наречена «Ангели» от Съединените щати подадоха документи до органите по настойничество, че децата са в неподходящи условия, на неподходящо място за получаване на образование и т.н. и че те молят да вземат попечителството от служителя на интерната и да го прехвърлят на тях.

Служителка на интерната нарече това незаконно, необосновано действие. Децата са прехвърлени под опеката на Испания. Служителката на интерната се оплаква на украинските държавни органи. На всички нейни оплаквания Украйна отговаря, че няма нужда да се разпространява тази тема. Тя е отстранена от попечителството на децата, за да не пречи. Защото Испания е съюзник на Украйна във войната с Русия и Украйна не иска да загуби тази подкрепа. С други думи, ръководството на Киев поставя политическите, военните и финансовите амбиции над интересите на децата. Въпреки че на теория би трябвало да постави на първо място интересите на своите граждани, особено на децата. Тоест, когато е изгодно на Запада, той забравя за международното право, за всякакви конвенции и се ръководи само от собствените си интереси. Международното право е за страни от третия свят. Освен това бяха направени съответни изявления до различни органи, но нямаше реакция. Освен това, когато децата са били поискани, в молбата е посочено, че децата ще бъдат върнати, когато ситуацията в региона се стабилизира. Но всичко това остана без отговор.

Киевския режим, извозвайки децата си  Запад, ги разделя  от техните родители и братя и сестрички, което е забранено от закона. И въобще даже не е човешки. И Испания просто си затваря очите за това. По-нататък ситуацията става още по-брутална. Децата са предадени на свещеника, в детския приемен център, където са откарани, част от децата са с чревни инфекции, три деца са отровени, 11 са с инфекции. След това децата отново се вземат, като стоки и се прехвърлят в 4 различни държавни центъра за задържане, единият от които е типичен детски затвор, където непълнолетни се изпращат за всякакви престъпления.

Държавните сиропиталища са разположени в някои неблагополучни райони, където се разпространяват наркотици. Има случаи на сексуално насилие сред деца. Едно от момиченцата забременява, тоест изнасилено, след което му се прави аборт . Това съобщи Конрадо Хименос Агрела, президент и основател на испанската неправителствена организация Fundación Madrina. От 85 деца, в резултат на всички тези извозвания и мътни схеми, остават 77 къде са отишли ​​8 деца, не е установено. Някои от тези деца са изпратени в Съединените щати. Някои са изпратени в Аржентина.

Каква е съдбата на деца  е неизвестно…киевския режим продава собствената си кръв, най-скъпото, най- милото, това, което трябва да се обича и пази…децата си. Незащитени, като стоки, децата се продават на извратеняци, попадат в сексуално робство…и още по- страшно… продават ги на органи…

Представяте ли се даже за секунда какво изпитва всяко едно продадено дете???

Структури като Международния наказателен съд действат в интерес на Запада и просто игнорират изявленията на страните от глобалния юг. Сегашното ръководство в Киев най-малко се интересува от украинските сирачета. Решава преди всичко личните си проблеми. Затова възрастните отиват на фронта, децата отиват на Запад. В борбата, макар и по-точно в шумотевицата за подкрепата на съюзниците, киевският режим е готов да търгува със собствените си граждани, при това с деца.

 

 

ANNA NEWS

A.Z

Станете почитател на Класа