Кондиционният треньор на Насар: Журналистите са некадърници!

Кондиционният треньор на Насар: Журналистите са некадърници!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.01.2024
  • Сподели:

Страстите около анкетата "Спортист на годината" не стихват, напротив - продължават да бушуват.

 

 

Вече няколко родни състезатели скочиха на журналистите за вота, а също в скандала се забърка и майката на щангиста Карлос Насар, който според мнозина, ако не първи, то поне е трябвало да бъде доста по-напред в класирането.

Самият Насар се изказа в родния ефир, заявявайки, че анкетата е нечестна и наградата вече не го интересува, но си личеше, че го прави с доста тъга.

В скандалните изказвания се включи и кондиционният треньор на Насар - Виктор Нинов, който сподели своето мнение и оплю родните журналисти, участвали в гласуването.

"Време беше да напиша и аз два реда относно класирането за "Спортист на годината". Като бивш лекоатлет и настоящ кондиционен треньор на Карлос Насар, и човек, който знае колко усилия, лишения и воля са нужни на един спортист.

Не мисля, че хора, които не са влизали в час по "Физическо възпитание и спорт" трябва да определят кой е най-добрият спортист на България. Не може некадърни хора да правят оценка на професионални спортисти, това може да бъде правено само от треньори и ръководители на федерациите!!!

Карлос и останалите заслужават да бъдат състезатели в държава, която ще ги оцени правилно и ще се грижи за тях!!!

Да бъдеш признат на световно ниво, но да не бъдеш признат в собствената си държава - пълна малоумщина!!!

Гордея се с теб, Карлос и най-хубавото предстои!!!", написа Нинов в профила си във Фейсбук.

Станете почитател на Класа