Пак отказаха да впишат конгреса на БФС в Търговския регистър

Пак отказаха да впишат конгреса на БФС в Търговския регистър
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    11.01.2024
  • Сподели:

Търговският регистър е отказал да впише поканата за извънредния конгрес на Българския футболен съюз (БФС), който трябва да се проведе на 15 март. Документите бяха върнати заради пропуски за първи път на 8 януари, но след това изпълнителният директор на БФС Борислав Попов заяви, че само са дадени указания и няма притеснения за конгреса. Той допълни още, че са направени нужните корекции и документите са внесени отново.

 

 

Агенцията по вписванията обаче е отказала отново да впише поканата, а отказът беше публикуван във фейсбук от специалиста по спортно право Георги Градев.

 

Пак отказаха да впишат конгреса на БФС в Търговския регистър

 

В мотивите за отказа отново се посочва протоколът от заседанието на изпълкома на 6 декември не е подписан от посочените за присъствали членове и ръководещия заседанието в това му качество, съгласно изискванията на чл.50, ал.6 от обявения устав. Присъственият лист не съдържа подписи на всички членове на изпъпкома, липсва посочен дневен ред, съответно взети решения, както и подпис на протоколчик и ръководещ заседанието в това им качество.

Станете почитател на Класа