Георги Градев се кандидатира за президент на БФС

Георги Градев се кандидатира за президент на БФС
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.01.2024
  • Сподели:

Георги Градев обяви, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз.

 

 

В профила си във Фейсбук той посочи, че това е негов "граждански и професионален дълг", а официалният старт на кампанията му ще бъде даден след обявяването на покана за провеждане на конгрес в Търговския регистър.

"Приятели, мой граждански и професионален дълг е да помогна на българския футбол да излезе от кризата и разцеплението, което сегашното ръководство на Български футболен съюз създаде. 

Вече 20 години работя в и за българския футбол. Почти няма клуб, футболист или треньор, на когото да не съм помогнал. Изградих име и контакти във всички международни футболни организации като ФИФА, УЕФА, ЕКА, ФИФПро, КАС и други. Имам зад гърба си повече от 600 дела в спортни инстанции. Помагам на малки и големи еднакво.

Преди 7 месеца ми се предостави възможност да участвам в обединението на българския шахмат, за което допринесох с експертиза, контакти, отдаденост и най-вече с твърдост и непоколебимост при вземането на важни управленски решения. Резултатите са видими за всички.

Дойде време да пренеса моята експертиза, контакти и комуникативност в услуга на българския футбол. Започвам подготовка на моята кандидатура за президент (председател) на БФС. Привлякох изключителни експерти от България и чужбина с опит, с които ще разработим програма за развитието на българския футбол и ще я предложим на футболната общественост. Получих съгласието на доказани специалисти в различни области с голямо обществено доверие, които да станат част от управленския орган на БФС. Ще имам срещи с държавата и общините.

След седмица отваря врати нов офис в стадион "Васил Левски", където всеки ще е добре дошъл със своите въпроси, идеи и препоръки.

Официалният старт на кампанията ми за президент на БФС ще бъде даден, след като бъде обявена покана за конгрес в Търговския регистър. Вярвам в успеха и обединението в името на българския футбол", написа Градев в обръщението си към футболната общественост. 

Станете почитател на Класа