Как се лови турист на гола кука

Трябва да се знае, че туристът е претенциозно и плашливо животно. За да го уловите е необходимо да използвате хитрост граничеща с подлост. Но не се тревожете. Накрая на сезона подлостта ще ви се отблагодари.

 

 

        Внимателно подгответе почвата за турист.

        Трябва да се знае, че туристите доста се различават. Има туристи, кълвящи на бетон, други на евтин алкохол, а трети на природа. Поради тези особености е невъзможно да се лови турист по принцип, а трябва да се насочите към строго определен вид турист.

Но преди това трябва да си отговорите на няколко въпроса:

Когато хванете турист искате ли заедно с него да хванете и семейството му? Малките му?

        След като го хванете какво ще го правите? Искате ли да му свалите кожата? Да развиете така наречения кожен туризъм?

        Най-популярния турист е еко туристът. Често той обича да обикаля заедно със семейството си и да се наслаждава на природата. За целта е добре да боядисате вашето бетонно съоръжение-капан зелено. По незнайни причини екотуристът кълве на зелено. Посадете едно или две дървета около бетонното ви съоръжение. Ако дърветата развалят строгите бетонни линии може да сложите преместваеми палми в саксии.

        Не се притеснявайте да лъжете. Веднъж уловен туристът трудно променя плановете си. Лъжете за всичко. Че водата е чиста, плажът е био ориентиран. Фасовете по плажа са фън-шуй декорация, лайната в морето са еко. Отпуснете фантазията си.

 

http://images.prosport.bg/460xXXX/104f44198b41ed874ad3fb4c5a1e6682.jpg

 

        Еко туристът често може да попадне във вашия бетонен капан заедно със семейството си. Но вие не се тревожете. Достатъчно е наблизо да се продава сладолед за децата, както и да има отворена денонощна аптека добре заредена с успокоителни.

        Никога не хранете туристът добре. Хранете го с гадости. Турист със стомашно-чревно разстройство е добре уловен турист. Лежи и не мърда от стаята си. Нищо, че не ходи на плажа. Важното е да си плаща за престой.

        Алкохолният турист се лови сравнително лесно. Само поддържайте цената на алкохола ниска. Останалото е без значение. Единственото нещо, което трябва да осигурите на алкохолния турист е бърлога, в която да се свие и да прекара светлата част на денонощието. За останалото той ще се погрижи сам. При концентрация на алкохолни туристи е възможно да възникне напрежение поради тяхната непредвидима същност.

        Бетонният турист по своята същност е идиот. Затова той ви е уловен по условие. По незнайни причини той се радва на бетонния пейзаж, не обръща внимание на мръсотията около него, а свинщините хич и не ги забелязва. За него не трябва да правите каквото и да е. За съжаление, бетонните туристи са изчезващ вид и въпреки правителствените програми за увеличение на популацията им те намаляват.

        Ловния сезон е открит.

        Следвайте инструкциите и наслука.

Станете почитател на Класа