Сергей Станишев: ГЕРБ нехае, че хората обедняват

Правителството на ГЕРБ не се интересува, че хората прогресивно обедняват. Обвинението дойде от лидера на левицата Сергей Станишев след заседание на ръководството на партията. По думите му цените на стоките от първа необходимост постоянно растат, а управляващите не правят нищо, за да помогнат на хората.

От левицата съобщиха още, че разполагат с информация, че управляващите се опитват да се договорят с частни инвеститори за АЕЦ Белене.

Сред поредните критики на социалистите са и промените в Изборния кодекс, предложени от управляващите. От БСП обвиниха ГЕРБ, че готвят мащабна изборна манипулация.

До минаване на референдума няма да има и няма никакви каквито и да било преговори, с когото и да било по проекта АЕЦ „Белене”, коментира пред журналисти депутатът от ГЕРБ Диан Червенкондев по повод твърдения на БСП, че се водят преговори с нов инвеститор. „В момента ние сме в условия на референдум и ако суверенът каже „не”, ние приключваме с тази тема. Не може да имаме преговори. Всички, които сънуват конспирации, явно така са закърмени”, каза още депутатът.

 

Станете почитател на Класа