Яне Янев разкри в кой град ще бъдат купени най-много гласове

Купуването на гласове е станало толкова лавинообразно , че вече е трудно за овладяване, това е масово явление у нас. Той бе поканен в студиото на Нова телевизия Яне Янев да говори по темата след вчерашното му интервю. Той потвърди, че днес ще подаде сигнал за конкретни случаи в прокуратурата и ще очаква нейната реакция.
Всички български партии без изключение се занимават с купуването на гласове, каза още лидерът на РЗС. Според него, едни формации правят това на национално ниво, в други – с това се занимават регионални структури. Затова Янев определи българската демокрация като „политическа пирамида от типа КТБ".

Той посочи, че турските изселници ще гласуват два пъти – с турските им имена ще гласуват в Турция в разкритите там секции, а те с българските си имена ще подадат своя глас у нас, тъй като ще дойдат в България за байрама.

Яне Янев посочи, че в Перник се очаква масово купуване на гласове и посочи кандидатът на ББЦ като основен играч в тази незаконна схема. Той пресметна, че само при заплащане парите на наблюдателите за изборите ще изяде парите им за кампанията, така че има големи съмнения дали се декларират точно разходите./

Станете почитател на Класа