Сексскандал с женен футболист

Футболна звезда от Висшата лига бе замесен в сексскандал. Името на женения футболист не се споменава, но той имал 8-месечна афера с елитна компаньонка и сложил край, след като съпругата му забременяла, съобщава „Дейли Стар“.

 Анастасия е ескорт в известна агенция за компаньонки, която според информация на изданието отпреди десетина дни обслужвала играчи от тимове в английски елит. Компаньонката разкри, че имала доходоносна връзка с популярен футболист от Висшата лига и се срещала с него в продължение на месеци. Двамата се запознали на частно секспарти в Лондон.

 

 „Мисля, че ако той не беше женен, щяхме да се съберем. Срещнах го на секспарти и той ми стана татко паричко за осем месеца. Плати за луксозния ми начин на живот и имахме дискретна афера. Ходехме по празници на далечни места, защото се плашеше от папараците. Веднъж отидохме в Бора Бора! Беше невероятно!", разказва Анастасия, която в замяна на компанията си получавала по 20 000 паунда месечна издръжка и била обсипана с подаръци.

Двамата правели секс по два или три пъти на ден, когато били заедно. Всичко приключило за миг, след като съпругата на футболиста забременяла.

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа