Кое е моралното право на американеца?

Кое е моралното право на американеца?
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    05.08.2021
  • Share:
«Кое е моралното право на американеца?
 
Как кое?
 
Кое е моралното право на американеца?Американци във Виетнам
 
Предците му са спасили милиони в Хирошима и Нагазаки от нерадостната съдба да живеят здрави и красиви, защото няма да знаят какво да правят с това здраве и красота. Спасили са ги само с един удар. Уродливите чада на спасението са още там и мърдат. Бум и готово.
 
Кое е моралното право на американеца?Напалм във Виетнам
 
Спасили са милиони корейци от гадната болест, наречена «живот», която причинява нерадостно живеене. Фиууу, F-12, 13, 1258 или каквито са там. Бум и готово.
 
После са спасили така и милиони виетнамци от същото. Но по-бързо, с напалм. Тържествено, с фойерверки са ги спасили. Бум и готово.
 
Но това е само венецът на техните спасения. Преди това е било голямото спасяване.
 
Спасили са милиони и милиони @егри от Африка само срещу цената от един-две долара на парче, платени от следващия собственик на @егрите, и са им осигурили американски начин на живот. Е, някои не са искали да бъдат спасени, но за тази работа има и пушки. В джунглата още са ги спасявали от живота. Бум и готово.
 
А още преди @егрите са спасили всички индианци от тъжния живот да живеят на племена, без уиски и пушки и да се хранят с бизонско месо. Тъжно. Не тъжво, а направо кошмар! Никой не знае колко са спасените от живота индианци, защото никой не знае колко са били. Бум и готово.
 
«The best red is the dead one.»
 
Това е от американец, не от българин.
 

И сега американците победно спасяват навсякъде, без покана, защото чувството им за спасяване е толкова силно, че сърце не им дава да не се намесят някъде да спасяват.»

Станете почитател на Класа