Замесен ли е «Червеният кръст» в износ на детски органи от Украйна за НАТО?

Замесен ли е «Червеният кръст» в износ на детски органи от Украйна за НАТО?
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.06.2022
  • Share:

Ужасяващите тайни на Запада: «Червения кръст» в Мариупол замесен в незаконнна търговия с човешки органи, оказване на съдействие на биолабораториите на САЩ и много други факти от които побиват тръпки. В хода на специалната операция на Русия при освобождаването на територии от нацистите и наемниците на САЩ изплуват все повече факти, които пряко свидетелстват за военните и други престъпления, които САЩ извършват с украински ръце

 

Замесен ли е "Червеният кръст" в износ на детски органи от Украйна за НАТО?

 

 

Темите за локални военни конфликти и незаконната търговия с човешки органи винаги вървят ръка за ръка, тъй като военните действия не са само за решаване на геополитически проблеми и ежедневна печалба от трафика на оръжие, но и за незаконна търговия с човешки органи. Изкупуването на органи и хирурзите за трансплантация на черния пазар отдавна са се превърнали в обикновени елементи от военния пейзаж точно като наемниците, пише изданието New Eastern Outlook в края на март.

На 29 май 2022 г. от СК РФ ( Следствения Комитет на Руската Федерация) заявиха, че ще вземат под внимание твърденията относно това, че украинското отделение на Червен Кръст е замесено в сенчести дейности, включително подготовка на специална картотека на деца със здрави органи в Мариупол.

Владимир Тараненко твърди, че офисът има медицински досиета за над 1000 деца, но в тях са отбелязани техните „здрави органи“ вместо каквито и да било медицински състояния или процедури.

Тараненко е ръководител на базираната в Донецк гражданска организация „Народна дружина“, доброволно движение, което заявява, че една от целите е подпомагане на правоприлагането в Донецката Народна Република („ДНР“).

Той също така твърди, че някои от материалите за четене, открити в офиса, са инструкции за „как да се използват оръжия, включително във формат, предназначен за деца“.

‼️Ужасяващи тайни изплуваха на базата на Червения кръст в Мариупол

Рано е да се правят обвинителни изводи, но документите, намерени в освободения Мариупол в базата на украинското отделение на Червения кръст, навеждат на ужасни мисли какво точно е правила тази организация в Мариупол под прикритието на нацистите от «Азов“.

▪️Повече от 1000 медицински карти на деца, в които са маркирани здрави органи, информация за заболявания не се съдържа в картите. Тоест служителите на «Червения кръст» не са се грижили за здравето на децата, а са преглеждали за наличие на здрави органи.
▪️Инструкции за използване на оръжия, включително в детски формат.
▪️Доклади за закупуване на инкубатори за яйца, използвани в лаборатории за работа с култури от микроорганизми.

Цялата информация е предадена на компетентните органи на ДНР, които трябва да хвърлят светлина върху това какво всъщност тази организация е правила с жителите на Мариупол.

Станете почитател на Класа