WIZZ AIR стартира първия полет от София до Бристол

София, 12 януари 2016 – Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, тази седмица започна полети от София до Бристол, Обединеното Кралство. Двата полета са в понеделник и четвъртък. Заедно с обявения нов маршрут София-Бирмингам, който ще се открие от 28 март, WIZZ ще обслужва общо три линии между София и Обединеното Кралство.

Бристол е една от най-популярните туристически дестинации на Острова, с два университета и редица културни и спортни организации и атракции.

С новата линия Wizz Air предлага 32 линии до 16 държави от три български летища: София, Бургас и Варна.

Местата за новооткрития маршрут са налични от BGN 59.99* и могат да се резервират на wizzair.com.

WIZZ AIR ЛИНИЯ СОФИЯ-БРИСТОЛ:

Линия                                   Дни                         Начало                  Цени от*

София – Бристол            пон. четв.             11 01 2016             BGN 59.99

Тамара Мшвениерадзе, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air каза: "С новата линия от София до Бристол, два пъти седмично, откриваме перфектна възможност този красив град с уникална атмосфера да се посети, както през уикенда така и за по-дълъг период. Също така, пътниците, които пътуват от Бристол могат да се насладят на чудесна ски ваканция в планината Витоша или в региона на Боровец, недалеч от София."

Мариана Кирилова, директор маркетинг на „Летище София" ЕАД, каза: „След една изключително успешна година с над 4 милиона преминали пътници, летище София започва 2016-та с добри новини. Маршрутът до Бристол е 50-тия в постоянно разширяващата се мрежа от директни въздушни линии от българската столица, към която от края на месец март Wizz Air ще добави още четири нови дестинации."

 

На снимката: WIZZ посланик Марина Тасева открива първия полет от София до Бристол

За Wizz Air

Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, която оперира с флот от 65 самолета Airbus А320 и A321 като предлага над 400 линии от 23 бази, свързващи 118 дестинации, между 38 държави. В екипа на Wizz Air над 2 600 авиационни професионалисти предоставят отлично обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 19.2 милиона пътници през 2015. Wizz Air е листван на London Stock Exchange с тикер: WIZZ и е включена във FTSE 250 и FTSE All-Share Indices

* в една посока, с включени данъци и неопционални такси

 

Станете почитател на Класа