Цветанов: Има възможност арестуваните да бъдат задържани за 72 часа

Има възможност арестуваните вчера лица да бъдат задържани за 72 часа, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов преди заседанието на правителството, предаде репортер на БГНЕС.
Очаква се към обяд да има повече яснота дали са налице всички обстоятелства за подобно задържане, като в момента се прави преценка и анализ, каза още той. Цветанов потвърди, че Николай Маринов - Малкия Магрин не е задържан към настоящия момент. Версиите, по които се работи и към момента са три. Едно разследване на едно такова убийство не е толкова елементарно и трябва да се даде спокойствие на МВР и на прокуратурата, за да може да се свършат всички процесуално-следствени действия, заяви Цветанов. Той припомни, че са назначени експертизи за убийството на Боби Цанков и ще бъдат прегледани всички видеокамери в района, за да се изчисти профила на двамата извършители. Вътрешният министър припомни, че МВР продължава да работи по всички останали операции, които предстои да бъдат реализирани и допълни, че по-рано днес на територията на Благоевград е заловен ТИР, превозващ контрабандни цигари вместо конци.
БГНЕС припомня, че скандалният радиоводещ Боби Цанков бе убит в центъра на София вчера около 12.30 часа. Нападателите успяха да избягат от мястото на престъплението.


/БГНЕС/

Станете почитател на Класа