Николай Пехливанов от „Атака“ ще се бори за кмет на София

Депутатът Николай Пехливанов ще бъде кандидатът на партия „Атака“ за кмет на София. Това обяви самият той пред TV7 вчера. По думите му се включвал в надпреварата наесен, защото има визия за генералното решаване на проблемите на столицата. Пехливанов обясни, че ако бъде избран за кмет, няма да закрие джамията в София, но ще премахне високоговорителите й.
„Имаме саботиране и спиране на всички законодателни инициативи на „Атака“ от страна на партньорите ни от ГЕРБ“, заяви още депутатът.
Той обясни, че всички техни инициативи са блокирани от ГЕРБ, като депутатите от управляващата партия гласуват с „въздържал се“, и посочи за пример отхвърления закон за кадастъра на Огнян Стоичков от парламентарната група на „Атака“. Относно отцепниците от парламентарната група на „Атака“ Пехливанов коментира, че не приема предателството. „Нагледахме се на политически кенгура в последните 20 години, които скачат от партия на партия“, подчерта той и обясни напускането на тримата депутати с факта, че най-вероятно са влезли в договорки.

Станете почитател на Класа