РЗС имала силен тандем за изборите

РЗС ще има силен президентски тандем и той ще бъде изненадата на тези избори. Това каза в Стара Загора лидерът на партията Яне Янев. Според източници, близки до РЗС, кандидатите на партията ще бъдат Алексей Петров и бившата евродепутатка Душана Здравкова. Янев обяви, че тандемът ще бъде представен на 19 юни, след конгреса на партията. Според него "това правителство трябва незабавно да си ходи“.
„Освен че е вредно и тласка държавата към икономически банкрут, има и много други неща, които българите трябва да узнаят в близките седмици“, заяви лидерът на РЗС. Янев обеща до дни хората да научат коя е сформираната през последните години петолъчка на корупцията.
„Моделът "Борисов" ще затежи не само на България, но и на ЕС. Най-сериозната алтернатива е Бойко Борисов да намери сили и да се оттегли от предстоящите избори“, заяви бившата барета, изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива Алексей Петров пред БНР. Той призова премиерът да не се занимава с президентските избори.


Душана Здравкова: ГЕРБ остана само една абревиатура

Когато учредявахме ГЕРБ, залагахме наистина на огромната подкрепа на хората. В началото на ГЕРБ говорихме гражданите да участват в политики, после остана само абревиатурата. Това заяви вчера пред БНР бившият евродепутат и съосновател на движение ГЕРБ Душана Здравкова.
„Ако в България политиките се разбират само като партийност, то аз не съм такъв човек“, заяви тя. Здравкова каза, че възнамерява да се занимава с политики, а не с партии. „Никога не съм била в политическа партия ГЕРБ, а само в гражданското движение, така че в този смисъл развод с ГЕРБ няма“, допълни тя.

Станете почитател на Класа