„Атака“ иска мораториум върху строежа на джамии

„Атака” предлага да се наложи мораториум върху строежа на джамии в България. Хората на Волен Сидеров ще внесат до дни проект за това в парламента.
Бием дори Саудитска Арабия, каза Волен Сидеров.
Сидеров се възмути от налаганата се през последните години показност на джамиите и от това, че молитвите вече се изнасят на открито пред тях под предлог, че сградите са малко.
Волен изтъкна, че освен искането за построяване на втора джамия в София, се предлага строеж на джамия и в Горна Оряховица и се планира в Кърджали, която трябва да е най-голямата на Балканския полуостров.
Както е тръгнало утре ще бъде обявено, че мюсюлманите у нас са репресирани и трябва да получат автономия.Това не е невъзможно, каза Сидеров.
Партията му настоява ДАНС да създаде специална служба за разследване на исляма, както и да се изгонят всички ислямиски фондации в България, защото те били проводник на тероризма. Волен настоява и за екстрадиране на всички арабски граждани, за които има и най-малкото съмнение, че са опасни за етническия мир.
Исканията на „Атака” идва в разгара на шумния процес в Пазарджик срещу имами обвинени в проповядване на радикален ислям.
„Представете си на какво ги учат – всичко е било един великолепен век по подобие на измисления филм, който тече по една телевизия, с много пари налага една лъжа, че присъствието на османската империя тук е един златен век“, каза Сидеров.

Станете почитател на Класа