Столичното БСП: Ще работим като оркестър за спечелване на изборите

Ще работим като оркестър, заявиха на пресконференция в понеделник от градската организация на БСП. Така  социалистите смятат да преборят  ГЕРБ.  Червените тръгват от врата на врата, за обясняват за референдума за АЕЦ „Белене“, защото това е първата крачка към победата на БСП на изборите през 2013 година.
„Референдумът е първа крачка към победата на БСП“, коментира Анна Янева, шеф на градската организация на БСП в София.  Според нея референдумът е и началото на изчезването на ГЕРБ от политическата сцена.
 „Битката за АЕЦ „Белене" е битката за нашите деца", категорична е Анна Янева. Друга битка за БСП са честните избори и затова започва обучение сред младите социалисти по темата.
БСП-София обявява месец ноември за месец на младите социалисти и младите хора. Кампанията е под надслов „Социалисти 2.0". В рамките на инициативата Румен Овчаров ще им разяснява проекта АЕЦ „Белене".
На ниво Столичен общински съвет започва битка с монополите, със „Софийска вода" и „Топлофикация", както и борба за градския транспорт и сигурността в столицата. В обсега на битките влиза и  разрешаване на въпроса за завода за боклук и бездомните кучета. „Не е нормално в европейска столица хора да умират нахапани от кучета", категорична е Анна Янева.

Станете почитател на Класа