Страхил Ангелов: ББЦ е един добър партньор

Промени в момента със сигурност трябва да се случат. Но преди да пристъпим към субективни такива, според мен ние трябва по-скоро да търсим цялостна промяна на начина, по който функционира тая партия. Там има грешка. Например подходът към нашите избиратели явно също е сбъркан при положение, щом имаме такъв резултат, коментира червеният депутат Страхил Ангелов.

Според него резултат от 420 хиляди гласа за БСП е срамно малко. Другият проблем според Страхил Ангелов, че хората над 65 г. са мнозинството гласоподаватели за БСП -  една опасна тенденция.

Ангелов припомни, че през 1995 г. почти 3 милиона са гласували за БСП.

"20 години по-късно са 420 хиляди. Т.е. много разочаровани, много отритнати, отхвърлени по една или друга конюнктурна апаратна причина. Това е безспорно", допълни червеният депутат.

Дошло е време да се сменят поколенията, неизбежно е.

Ако БСП се промени, тя има своето бъдеще, каза още депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов по бТв.

Според Ангелов в БСП има лица, които са се задържали в политиката прекалено дълго време и това е довело до амортизирането им.

„Не трябва да се надяват крясъци „Оставка”, а да седнем и да поговорим спокойно. Това трябва да се случи плавно". Така Ангелов коментира вчерашното изказване на Илияна Йотова, която лансира идеята за оставка на ръководството на БСП.

България без цензура е евентуален добър партньор, заяви депутатът на въпрос дали вижда възможност за коалиция с „България без цензура”, особено след тази конфигурация, която се получи в неделя.

Ако променим малко кръга от партньори, за нас може да се окаже и по-добре. В общи линии това, което г-н Бареков говори, на мен ми допада. Например аз съм за връщане на наборната служба, обясни Ангелов.

Станете почитател на Класа