ГЕРБ: Една година на правителството "Орешарски" стига

Навърши се 1 година от създаването на правителство. Нямаше фанфари, нито отчет. Само виковете: "Оставка!" отекват по улиците. Това заяви народният представител Десислава Атанасова от парламентарната трибуна.Атанасова прочете декларация от името на ПГ на ГЕРБ.

"Една година на правителството "Орешарски" стига, защото България няма врем за губене с опита на правителството да крепи открадната власт на БСП и ДПС и изкуствено дишане на "Атака", подчерта Атанасова.Според нея липсва напредък във всяка област, а упражненията по управление се сгромолясват при сблъсъка с партийните интереси, целящи уреждане на вътрешни проблеми, роднини и собственото самолюбие."България имаше министър за една нощ, директор на ДАНС, назначаваха се пощальони и синтактици, гимнастици и други недоразумения" , отсече народният представител от ГЕРБ.

"Преживяхме безумия от актуализации на бюджета без никакви аргументи, отпадане на произведенията "Тютюн" и "Майце си" от учебната програма през лъжите за разкриване на 250 хиляди места, стоеж на АЕЦ "Белене" и рестарт на "Химко" – Враца", продължи тя и добави: "Преживяхме и бой на мирно протестиращи граждани и живяхме, наобиколени от кордони и заграждения""Орешарски научи всички изходи в държавата, а началника на кабинета му се сдоби с обвинение", каза още Атанасова.

"Не разбрахте ли, че не само опозицията, а и българският народ ви иска оставката", запита Атанасова и допълни, че това правителство е формирано напук на обществената воля , "Всеки опит да го реанимирате е загуба на време за България и то ще струва много скъпо на българките данъкоплатци. Дори и персонални и структурни промени са само политически танц, който няма да заблуди никого", подчерта тя.

Според Атанасова правителството "Орешарски" няма бъдеще, а България се намира в тотална международна изолация и е на прага на загубата на всички европейски средства.

"Върнете бъдещето на хората, дайте България и на хората хоризонт за честни избори! Време е най-накрая да погледнете истината и да я произнесете, защото хората ви я казаха в очите за 11 път", призова народният представител от името на ГЕРБ.

Станете почитател на Класа