„Бони М“ тръгват на турне у нас

Мейзи Уилямс – лидер на диско легендите „Бони М“, вчера пристигна у нас. Шармантната дама участва в хитовото риалити шоу Music Idol 3 и урежда предстоящото турне в България на групата в края на юни и началото на юли.
След невероятния фурор, който „Бони М“ предизвикаха през декември миналата година с двата си концерта в София, легендарните звезди на поп и диско музиката се завръщат у нас, за да представят своето бляскаво шоу пред жителите на още 4 големи български града. Мейзи Уилямс и нейните колеги ще поднесат най-големите си хитове на българска публика последователно в Добрич, Шумен, Варна и Бургас
Билетите за четирите концерта ще са на цени между 10 и 30 лв.
„Бони М“ е една от легендарните формации, които заедно с изпълнители като АББА, „Бий Джийс“ и Дона Съмър написват историята на ранната диско музика, която продължава да бъде обичана от няколко поколения меломани и слушана в хиляди денс клубове по света.
„Бони М“ редом с поп икони като Елтън Джон, Мадона и Майкъл Джексън са едни от най-продаваните артисти на всички времена с повече от 100 милиона продадени албума.

Станете почитател на Класа