Тръгват рекламите за „Мисия Лондон”

Рекламната кампания на „Мисия Лондон” стартира на 18 декември заедно с премиерата на „Аватар”. Киноманиаците ще имат възможност да видят първите монтирани кадри от филма непосредствено преди прожекциите на дългоочакваното филмово приключение на Джеймс Камеран. Трейлърът на „Мисия Лондон” разкрива основните персонажи от филма, като един от тях е пресъздаден от Алан Форд, познат на българската публика като Тухлата от култовия филм на Гай Ричи – ”Гепи”.
Видеото ще бъде достъпно от 18 декември в интернет, когато паралелно ще стартира и на уебсайта на „Мисия Лондон” http://www.mission-london.com.
Снимките на „Мисия Лондон” приключиха в началото на септември и в момента филмът е в постпродукция. Премиерата се очаква в началото на 2010 година.
„Мисия Лондон” е ексцентрична комедия, базирана на едноименната книга на Алек Попов. Основното действие на филма се развива в българското посолство в Лондон. Историята е измислена и абсурдна, но части от нея са заимствани от реалния живот и това е причината в някои моменти да звучи действителна.

Станете почитател на Класа