TUBORG бирен микс с грейпфрут и мента със световна премиера у нас

Бирен микс със смела и супер свежа рецепта с грейпфрут и мента прави световната си премиера у нас. TUBORG бирен микс съчетава 40% бира и 60% газирана безалкохолна напитка със сок от грейпфрут и вкус на мента и е с 2% алкохолно съдържание. Предварителните проучвания на Карлсберг показват, че се приема изключително добре от младите потребители на възраст между 21 и 35 години.

„Не е случайно, че България заедно с още няколко държави в региона на Югоизточна Европа беше избранa за дебюта на TUBORG бирен микс. Българският потребител се оказа отворен към нетрадиционното и нагласата към новите категории бирен микс и сайдер е силно положителна. Това лято хората търсят различни и непознати освежаващи вкусови преживявания.”, обясни Маргарита Казакова, Бранд мениджър на TUBORG.  

TUBORG бирен микс e първият продукт на пазара у нас, който съчетава в себе си няколко вкуса и първият премиален бирен бранд, който излиза с продукт в тази категория. Той е идеална напитка за горещ летен следобед, за среща с приятели след работа или вечерно плажно парти. Освен с разхлаждаща свежест и умерена сладост лятната рецепта се отличава с балансиран вкус и свеж аромат на цитрус, обогатен с дъх на мента. TUBORG бирен микс ще се предлага в стъклена бутилка от 330 мл за еднократна употреба и кен от 500 мл.


Във Facebook страницата на TUBORG www.facebook.com/tuborg.bg предстои да стартира онлайн промоция, в която присъединявайки се към „Острова на свежестта“, потребителите ще могат да научат повече за продукта и да се регистрират за спечелване на няколко опаковки от освежаващото питие.  

Станете почитател на Класа